LT   EN   RU  
2024 m. kovo 28 d., ketvirtadienis Straipsniai.lt - Teminis naujienų ir straipsnių katalogas
  Vestuvių mados
  Technologijos > Kompiuterinės technologijos > Kompiuteriniai žaidimai
Lankomumo reitingas Publikuota: 2006-08-11
Vestuvių mados: spindesys ir geri darbai

Mados vyrauja ne tik gatvėse. Vestuvės taip pat turi savo madas, kurios keičiasi kiekvieną sezoną. Suknelės, šukuosenos, papuošalai, puokštės, spalvos – mados diktuoja pasirinkimą vieną svarbiausių dienų gyvenime, kai norisi, jog viskas būtų tobula. 2006 metai taip pat turi savo mados ypatybių.

Vestuvinė suknelė

Ilgos žeme besivelkančios suknelės vis dar populiarios, tačiau suknelių papuošimai jau kitokie. 2006 metais nuotakoms siūloma suknelę puošti karoliukais, nėrinių akcentais, atlasinėmis juostelėmis, netikrais briliantais ar netgi visų šių elementų kombinacija. Suknelė turi žėrėti ir atrodyti tarsi nuostabios XX amžiaus pradžios kino žvaigždžių suknios. Toms, kurios nenori baltos suknelės, 2006 m. madingiausios pavasario spalvos yra late, koralo ir levandų.

Jaunikio kostiumas

Tuokiantis šiltuoju metų laiku jaunikiui siūlomas lengvas šviesus kostiumas. Juodi frakai vis dar madingi ir tinka tradicijas mėgstantiems jaunikiams. Tačiau mėgstantys eksperimentuoti jaunikiai mielai renkasi šviesų kostiumą ir prie jo derina kaklaskarę, spalvotus marškinius, spindinčias sąsagas. Jaunikio ir jaunosios aprangos spalva gali būti ta pati.

Aksesuarai, papuošalai

Nuometas vėl grįžta į madą, tik kiek trumpesnis – iki pečių. Jį taip pat siūloma siuvinėti karoliukais ar kristalais.

Vietoj perlų ar kristalų vėrinių kaklą siūloma puošti velvetinėmis ar atlasinėmis juostelėmis su prisegta šilkine gėle ar plunksna.

Rankines siūloma dekoruoti viena efektinga sage su kristalais. Juk rankinės puošnumas neturėtų nustelbti suknelės grožio, tad verčiau rankinę puošti saikingai.

Puokštė

Rožės vis dar karaliauja vestuvių puokštėse, tačiau nuotakoms siūlomos puokštės su bijūnais, hortenzijomis, vėdrynais. Puokštę siūloma surišti karoliukų vėriniu. Toms, kurios nori išlaikyti savo vestuvių puokštę amžinai, siūlomos šilkinės gėlės, kurios įgyja vis didesnį populiarumą tarp nuotakų. Tokia puokštė tikrai neapvys karštą dieną. Norintiems netradicinių vestuvių siūlomos puokštės su uogomis ar vaisiais.

Šukuosena

Taip, kol kas pats populiariausias šukavimas vis dar išlieka į viršų sukelti ir į kuodelį susukti plaukai, tačiau juos puošti siūloma kuo įvairiausiai. Kirpyklos šiandien gali ne tik nudažyti plaukus ar juos sušukuoti. Ypatingomis progomis galima prisiauginti sruogelę su Svarovskio kristalais. Dekoruotos plaukų šukos – dar vienas puikus aksesuaras, prilaikantis šukuoseną ir ją puošiantis.

Kvietimai

Populiaru puošti kvietimus mažais atlaso kaspinėliais. Geriausia kvietimų spalvą ir papuošimus derinti prie pasirinktos vestuvių spalvos: vestuvinės suknelės, papuošimų. Galima pakvietimus puošti net tais pačiais elementais. Pavyzdžiui, jei suknelė dekoruota karoliukais, pakvietimus galima puošti tais pačiais karoliukais.

Ceremonija

Ceremonija – svarbiausia vestuvių dalis. Po daugelio metų prisiminsite ne vestuvinę šukuoseną, vestuvių tortą ar kiaulienos kepsnį, o pačią ceremoniją. Būtent dėl šios priežasties pasistenkite, kad ceremonija būtų jūsų svajonių išsipildymas. Lietuvoje vis populiarėja seniai užsienyje gyvuojanti tradicija jauniesiems parašyti savo pačių pasižadėjimus. Taip ceremonija tampa asmeniška.

Vietoj lėkštelės žiedams galima rinktis pagalvėlę. Dažniausiai pagalvėlę siūloma rinktis tamsesnės spalvos, kad žiedai atskleistų visą savo grožį.

Tam, kad ceremoniją ir jus sveikinusius žmones atsimintumėte dar ilgai, siūloma ceremonijos metu bažnyčioje padėti svečių knygą, kur kiekvienas jaunavedžiams galės parašyti ypatingą palinkėjimą.
Išeinančius iš bažnyčios po ceremonijos jaunavedžius madinga apiberti rožių žiedlapiais, nevirtais ryžiais, simbolizuojančiais meilę, turtą ir vaisingumą. Taip pat madinga pūsti muilo burbulus, kurie vėliau ypač gražiai atrodo vestuvių nuotraukose.

Fotografijos

Fotosesija fotografijos studijoje po truputį nyksta iš vestuvių mados. Dabar kur kas madingesnė reportažinė fotografija. Vykusios fotografijos dabar ne tos, kuriose visi pozuoja šypsodamiesi, o tos, kuriose atsiskleidžia vestuvių dalyvių charakteriai. Po daugelio metų vartant fotografijų albumą bus kur kas smagiau žiūrėti charakteringas nuotraukas, kuriose vyksta veiksmas. Taip bus ir lengviau prisiminti pačias vestuves.

Geri darbai

Vis labiau pasaulyje populiarėja tradicija savo vestuvių proga pradžiuginti ir kitus. Jaunavedžiai dažnai vestuvių proga aukoja pasirinktai organizacijai. Juk norisi, kad jūsų vestuvės būtų šventė ir kitiems žmonėms.

Šaltinis

Griežtai draudžiama Straipsniai.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo. Cituojant būtina aiški nuoroda į Straipsniai.lt kaip informacijos šaltinį.

Atsitiktinės gairės:    Euro naujienos (2)    Reinkarnacija (6)    Intel (6)    Bibilija (10)    BTV (3)    Lotynų kalba (11)    Aiškiaregiai (11)    Sportiniai šokiai (2)    Šventasis Antanas (2)    Mokėjimo kortelės (7)    Dektinė (2)    Kelionių įspūdžiai (26)    Telekomunikacijos (188)    Vytautas Bogušis (12)    Baikeriai (8)    SSL sertifikatai (6)    Turizmo agentūros (10)    Įvaikinimas (3)    Kitos šventės (7)    Interneto dienoraščiai (2)    Masonai (7)    Liemenėlės (3)    Ekonomika (259)    Spauda (3)    Policija (2)    Homeopatija (5)    Savivaldybių rinkimai 2007 (9)    Joninės (6)    Velniai (9)    Mokslininkai (2)    Vestuvės (16)    Slaptos bendrijos (24)    Firmos (12)    Tinklapiai (13)    Pasakos (60)    Arūnas Valinskas (4)    Šalys (61)    Šunų veislės (52)    Sodininkystė (22)    Shotokan (11)    Teisėtvarka (24)    Monitoriai (11)    Kalbos kultūra (39)    Šokoladas (10)    TELE-2 (7)    Kompiuterinis saugumas (43)    Antanas Terleckas (2)    Go-go (10)    Hipiai (9)    Žydai (32)
1. Pietų Korėjos valdžia uždraudė nepilnamečiams žaisti kompiuterinius žaidimus naktimis
2. Internetiniame žaidime vaikams – seksualūs apatiniai ir „egzotiško“ įvaikio pirkimas
3. „Windows 7“ žaidimų mėgėjams: pliusai ir minusai
4. Kompiuterinių žaidimų entuziastai rinksis Kaune
5. Žaidimui "Žuvies kelionė" - prizas už netradicines viešųjų ryšių priemones
6. Baltijos šalių kompiuterinių žaidimų asai iš WCG finalo medalių neparsiveža
7. Nusipirkau pasaulį
8. Kaip apsaugoti savo akis žaidžiant kompiuteriu?
9. Vivisektorius. Žvėris viduje
10. Oddworld Inhabitants keičia profilį
   
 
     
Prisijunk prie gerbėjų rato Google Plus! Mūsų jau 500. Skelbk informaciją, dalinkis naujienomis. Būk matomas!