LT   EN   RU  
2024 m. kovo 19 d., antradienis Straipsniai.lt - Teminis naujienų ir straipsnių katalogas
  Vyriški kvepalai
  Technologijos > Kompiuterinės technologijos > Kompiuteriniai žaidimai
Lankomumo reitingas Publikuota: 2010-06-12
Vyriškų kvepalų pirkimo gidas (1 dalis) Azzaro

Turinys

1. Azzaro
2. Ben Sherman
3. Burberry
4. Bvlgari
5. Calvin Klein
6. Cerruti
7. David Beckham 
8. Davidoff
9. Diesel
10. Dior
11. DKNY
12. Dolce & Gabbana
13. Dunhill
14. Ed Hardy
15. Elizabeth Arden
16. Ermenegildo Zegna
17. Escada
18. Estee Lauder
19. FCUK
20. Fendi
21. Ferrari
22. Giorgio Armani
23. Giorgio Beverly Hills
24. Givenchy
25. Gucci
26. Guess
27. Guy Laroche
28. Hugo Boss
29. Issey Miyake
30. Jean Paul Gaultier
31. Jil Sander
32. Joop!
33. Kenzo
34. Lacoste
35. Lancome
36. Lanvin
37. Lolita Lempicka
38. Mont Blanc
39. Moschino
40. Paco Rabanne
41. Police
42. Prada
43. Ralph Lauren
44. Sean John
45. Thierry Mugler
46. Trussardi
47. Usher
48. Valentino
49. Van Cleef & Arpels
50. Viktor & Rolf
51. Watt
52. Yves Saint Lauren

Azzaro

Dizaineris Loris Azzaro gimė 1933 m. Tunise italų šeimoje. Jaunystėje Loris Azzaro svajojo sekti senelio pėdomis ir tapti architektu, tačiau šeima neturėjo tiek pinigų, kad galėtų sumokėti už jo mokslus. Susidomėjimas prancūzų kalba ir kultūra padėjo Loris Azzaro tapti prancūzų literatūros profesoriumi, tačiau jis neapsiribojo šiuo pasiekimu ir įstojo į universitetą studijuoti politikos mokslų. Būtent čia Loris Azzaro susipažino su nuostabia mergina vardu Michelle, kurią vėliau vedė ir kuri stipriai pakeitė jo gyvenimą. Michelle dirbo modeliu ir pasiūlė savo vyrui sukurti aksesuarų kolekciją. Tai buvo profesoriaus karjeros pabaiga ir kartu naujo gyvenimo pradžia. 1962 m. jauna šeima persikėlė į Paryžių, kur po trijų metų Loris Azzaro įkūrė savo kompaniją „Azzaro Paris“. Loris Azzaro nekūrė „haute couture“ kolekcijų, o išgarsėjo sukūręs išskirtinius drabužius, skirtus vakarėliams, bei pristatęs kvepalus. Loris Azzaro klientės buvo Raquel Welch, Sophia Loren, Marisa Berenson, Claudia Cardinale, Isabelle Adjani. 1975 m. pasirodė pirmieji dizainerio kvepalai „Azzaro Couture Pour Homme“ – stilingi, dinamiški, skirti vyrams, apie kokius svajoja kiekviena moteris. Idėja sukurti antruosius kvepalus dizaineriui kilo netikėtai. Šiltą vakarą, leidžiantis saulei, nepaprasto grožio gamta jį įkvėpė išleisti dar vieną bestselerį - kvepalus „Chrome by Loris Azzaro“. Deja, pakirstas sunkios ligos dizaineris Loris Azzaro mirė 2004 m., kai jam buvo 71 m. Šiuo metu kompanijai vadovauja dizainerio duktė Beatrice Azzaro, kuri prisimena savo tėvą, kaip „kūrybinį genijų“, pasisemdavusį įkvėpimo iš visų grožio apraiškų, o ypatingai iš moterų grožio.

Azzaro Chrome Men Eau de Toilette

Šiuolaikiškas kvapas, simbolizuojantis gaivą, nekaltumą ir vyriškumą, sukeliantis prisiminimus apie praeitį ir įkvepiantis svajoti apie ateitį. Chrome aromatas tarsi sujungia trijų kartų vyrus, jų bendravimo akimirkas, pasitikėjimą, bendradarbiavimą ir vaikišką naivumą. Dizaineris Loris Azzaro kuria kvapus pasikliaudamas savo jausmais ir patyrimais. Vieną šiltą vakarą, saulei leidžiantis, viskas aplinkui: žmonės, medžiai, vanduo ir smėlis įgavo melsvai sidabrinę spalvą. „Aš dievinu tokius momentus", - prisipažino Azzaro, su meile žvelgdamas į savo anūką, su kuriuo leido atostogas Tunise. Grožis, kurį dizaineris išvydo, įkvėpė jį sukurti Chrome aromatą – vėsų ir gaivų, tarsi jūros brizas.

Sudedamosios dalys

Bergamotė, imbieras, gebenė, kerpė, kardamonas, matė, raudonmedis, sandalmedis.

Kvapas

Vyriškas, gaivus ir šiuolaikiškas.

Azzaro Pour Homme Eau de Toilette

Kvepalai Azzaro Pour Homme atspindi jų kūrėją dizainerį Loris Azzaro. 1978 – aisiais pirmą kartą pasirodęs kvapas tarsi unikalus kokteilis kupinas prabangos, šiuolaikiškumo, humoro jausmo, vyriškumo ir elegancijos. Tai nesenstantis kvapas skirtas stipriam vyrui, kuris nori dominuoti ir žavi nepaprastu vyriškumu. Vos pasirodę kvepalai Azzaro Pour Homme sulaukė didelio pasisekimo ir iki šių dienų išlaikė savo populiarumą.

Sudedamosios dalys

Levandos, anyžiai, bazilikai, kmynai, citrinos, kvapieji šalavijai, kiečiai, kadagiai, snapučiai, sodinės briedragės, muskusas, santalai, pačiuliai, ambra, kedras, kardamonas, kvapieji auksbarzdžiai, oda.

Kvapas

Vyriškas, nesenstantis, elegantiškas.

Straipsniai.lt

Griežtai draudžiama Straipsniai.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo. Cituojant būtina aiški nuoroda į Straipsniai.lt kaip informacijos šaltinį.

               

Komentuoti

Lankomumo reitingas

Diskusijos - aptarti forume

Versija spausdinimui - versija spausdinimui

Atgal













































































































































































Atsitiktinės gairės:    Žirgų sportas (4)    Vytautas Bogušis (12)    Striptizas (8)    Kriptografija (3)    Skaneriai (5)    Delfinologija (4)    Skinheadai (9)    Namų vaizdo technika (2)    Valstiečių sąjunga (2)    Susitaikymas (9)    Mokykla be narkotikų (20)    TV3 (4)    Tiškevičiai (18)    Budizmas (73)    Advokatai (10)    Netolerancija (6)    Erich Fromm (5)    Lengvosios muzikos grupės (27)    Sekimas ir privatumas (12)    Windows (7)    Poetai (11)    Konditerija (10)    Turizmas (151)    Kazimiera Prunskienė (13)    Jautis (7)    Seimo rinkimai (4)    Skirmantas Valiulis (32)    Įžymūs žmonės (68)    Smurtas mokyklose (10)    Anželikos Cholinos šokio teatras (11)    Visuotinė istorija (44)    Teisė (61)    Pankiškos muzikos grupės (15)    Nacionaldarbininkų Sąjūdis (2)    Sektos (12)    Modemai (8)    Klubai (5)    Reinkarnacija (6)    Psichiatrija (64)    Paukščių gripas (21)    Anglų kalba (35)    Bitė (5)    Skundai (22)    Žemės ūkis (33)    Telekomunikacijos (188)    Metalistai (8)    Logistika (12)    Vaiduokliai (23)    Islamas (31)    Jautis (2)
1. Pietų Korėjos valdžia uždraudė nepilnamečiams žaisti kompiuterinius žaidimus naktimis
2. Internetiniame žaidime vaikams – seksualūs apatiniai ir „egzotiško“ įvaikio pirkimas
3. „Windows 7“ žaidimų mėgėjams: pliusai ir minusai
4. Kompiuterinių žaidimų entuziastai rinksis Kaune
5. Žaidimui "Žuvies kelionė" - prizas už netradicines viešųjų ryšių priemones
6. Baltijos šalių kompiuterinių žaidimų asai iš WCG finalo medalių neparsiveža
7. Nusipirkau pasaulį
8. Kaip apsaugoti savo akis žaidžiant kompiuteriu?
9. Vivisektorius. Žvėris viduje
10. Oddworld Inhabitants keičia profilį
   
 
     
Prisijunk prie gerbėjų rato Google Plus! Mūsų jau 500. Skelbk informaciją, dalinkis naujienomis. Būk matomas!