LT   EN   RU  
2024 m. kovo 19 d., antradienis Straipsniai.lt - Teminis naujienų ir straipsnių katalogas
  Vyriški kvepalai
  Technologijos > Kompiuterinės technologijos > Kompiuteriniai žaidimai
Lankomumo reitingas Publikuota: 2010-06-12
Vyriškų kvepalų pirkimo gidas (5 dalis) Calvin Klein

Calvin Klein

Modelinių džinsų, apatinių baltinių ir grynai amerikietiško stiliaus pradininkas Calvinas Kleinas yra vienas didžiausių mados pasaulio kūrėjų, o jo vardu pavadintas prekės ženklas – vienas garsiausių. 1942 m. gimęs Calvinas Kleinas dar būdamas berniukas pats išmoko piešti eskizus ir siūti. Jis atkakliai stengėsi patekti į Niujorko meno ir dizaino mokyklą bei Niujorko mados technologijos institutą, galiausiai kartu su vaikystės draugu Barry Schwartzu 1968 m. pristatė savo nuosavą prekės ženklą. Mados biblija vadinamo Amerikos dienraščio WWD pramintas Calvinu užkariautoju, o žurnalo Time įtrauktas į 25 įtakingiausių Amerikos asmenų sąrašą Kleinas padėjo sukurti kasdienių drabužių pramonę ir suvaidino svarbiausią vaidmenį šiuolaikinėje reklamoje. Jis sukėlė prieštaravimų audrą, kai 1979 m. savo džinsų reklamos kampanijai panaudojo Richardo Avedono darytą Brooke Shields nuotrauką su šūkiu: „Žinote, kas yra tarp manęs ir mano džinsų? O gi nieko.” Po to sekė Kate Moss, kuri padėjo pristatyti abiem lytims tinkamus jo kvepalus Ck One. 1999 spalį Kleinas dar kartą sukrėtė mados pasaulį paskelbdamas, jog norėtų parduoti savo mados namus. Jis teigė, jog ieško būdų savo kompanijai plėsti ją parduodamas arba sujungdamas. Po septynių mėnesių, kai netiesioginės derybos su Tommy‘u Hilfigeriu bei kitais buvo nesėkmingos, Kleinas įsitikino, jog jo 1 milijardo dolerių vertės mados namai turi pasitraukti iš rinkos. Pelnęs daugybę šios pramonės šakos apdovanojimų, įskaitant ir geriausio 1933 metų Amerikos modeliuotojo vardą, Kleinas taip pat yra daugybės komitetų, įskaitant Amerikos drabužių modeliuotojų Tarybą, narys. Jis yra išsiskyręs su garsia aukštuomenės moterimi fotografe Kelly Klein ir turi vieną dukterį Marci. Ji pristato jo kolekcijas Niujorke.

Calvin Klein ckin2U Him Eau de Toilette

Gaivūs rytietiški vyrams sukurti Calvino Kleino kvepalai CK IN2U dvelkia mediena, žaliųjų citrinų ir džino kokteiliu, užplūsta viską persmelkiančiu muskuso kvapu. Gaivūs, tačiau šilti, sukeliantys seksualumą žadinančią įtampą.

Sudedamosios dalys

Tangelai, žaliųjų citrinų ir džino kokteilis, greipfrutų lapai, saldieji pipirai, perilių lapai, kakava, muskusas, palisandras, kvapieji auksabarzdžiai.

Kvapas

Spontaniškas, seksualus, artimas.

Calvin Klein Eternity Eau de Toilette

Vyrams skirti Calvino Kleino Eternity atspindi šių dienų vyro – jausmingo, tačiau vyriško, rafinuoto, tačiau stipraus – dvasią. „Tai romantikas, atsidavęs svarbiausioms vertybėms: šeimai, darbui, sveikatai ir laimei. Vyras, kuris sutaria su savimi, artimaisiais ir savo pasauliu",- sako Kleinas.

Sudedamosios dalys

Mandarinai, levandos, jazminai, bazilikai, santalai, kvapieji auksabarzdžiai.

Kvapas

Klasikinis, gaivinantis, labai vyriškas.

Calvin Klein One Eau de Toilette

Natūraliai tyras ir šiuolaikiškas, CK One kvapas atskleidžia įdomų naują požiūrį. Šis švelnaus padedančio atsipalaiduoti kvapo tualetinis vanduo naudojamas gausiai – juo šlakstomas visas kūnas, nes išties intymų jo kvapą galima užuosti tik esant labai arti.

Sudedamosios dalys

Bergamotės, kardamonai, švieži ananasai, papajos, jazminai, žibuoklės, rožės, muskatai, muskusas.

Kvapas

Ryškumo ir geidulingumo pusiausvyra.

Calvin Klein Contradiction for Men Eau de Toilette

1998-aisiais pasirodę Contradiction žavi išties originaliu kvapu, kuris puikiai tinka tiek dieną, tiek vakare, nes nenustelbia šalia esančiųjų kvapo. Ir vis dėlto yra pakankamai stiprus, kad susuktų galvas.

Sudedamosios dalys

Mandarinai, šalavijai, levandos, kardamonai, kalendros, muskatai, pipirai, juodmedis, kvapieji auksabarzdžiai, santalai.

Kvapas

Originalus, rafinuotas, įdomus.

Calvin Klein Obsession Eau de Toilette

Obsession for men – tai kvepalai, nepaprastai pabrėžiantys vyriškumą. Stiprus, paveikus ir itin provokuojantis jų kvapas – dėmesį traukiantis augalų, prieskonių ir retos medienos kvapų derinys.

Sudedamosios dalys

Mandarinai, bergamotės, levandos, miramedžiai, kvapieji gvazdikmedžiai, kvapieji muskatmedžiai, ambra.

Kvapas

Ugningas, traukiantis dėmesį, provokuojantis, skirtas aistringam vyrui.

Calvin Klein Crave Eau de Toilette

2002 m. rudenį pristatyti šiuolaikiško gaivaus, gryno ir seksualaus kvapo Crave skirti jauniems vyrams ir idealiai tinka kvėpintis dieną. Mobilųjį telefoną primenanti plastikinė Crave pakuotė patenkins jų aistrą naujausiems „daikčiukams".

Sudedamosios dalys

Palmių lapai, bergamotės, karambolos, bazilikų lapeliai, kalendrų lapeliai, kardamonai, baltieji šalavijai, saldieji pipirai, beržų mediena, muskusas, tongapupės, santalai, kerpės, kvapieji auksabarzdžiai, muskatai.

Kvapas

Gaivus, grynas, seksualus.

Calvin Klein Truth for Men Eau de Toilette

Truth kvapas – savitas, geismingas, prabangus ir gundantis. Išryškina vyriškumą ir seksualumą.

Sudedamosios dalys

Kardamonas, kedras, žalumynai, pačiuliai, bazilikai.

Kvapas

Vyriškas, skirtas kvėpintis dieną.

Straipsniai.lt

Griežtai draudžiama Straipsniai.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo. Cituojant būtina aiški nuoroda į Straipsniai.lt kaip informacijos šaltinį.

               

Komentuoti

Lankomumo reitingas

Diskusijos - aptarti forume

Versija spausdinimui - versija spausdinimui

Atgal













































































































































































Atsitiktinės gairės:    Šamanai (7)    Garso ir vaizdo technika (2)    Siamo katės (2)    Kovo 11 (4)    Prekės ir paslaugos buičiai (2)    Vaistai (15)    Naujieji metai (12)    Civilinė sauga (7)    Grožio salonai (6)    Akvariumai (58)    Šunų veislės (52)    Monitoriai (11)    Prokuratūra (4)    Kaukazo aviganis (2)    Geografija (22)    Mokslininkai (2)    Ekonomika (259)    Skinheadai (9)    Bendravimas (743)    Partizanai (12)    Sąmokslo teorijos (19)    Lietuvių fantastika (11)    Parašiutizmas (15)    Bibilija (10)    Žemės ūkis (33)    Kanapės (15)    Draugystė (10)    Bankrotas (2)    Kinas (193)    Labradoras (2)    Stomatologija (6)    Kompiuteriniai žaidimai (270)    SSL sertifikatai (6)    Kovos menai (72)    Omnitel (12)    Go-go (10)    Pankiškos muzikos grupės (15)    Sveikata (313)    Įžymūs žmonės (68)    Ekologiški produktai (2)    Krikščionys demokratai (3)    Internetas (184)    Lietuvos istorija (110)    Helouvynas (7)    Lotynų kalba (11)    Vandens slidės (2)    Metalinės muzikos grupės (8)    Dieta (33)    Vasario 16 (12)    Roko muzikos grupės (10)
1. Pietų Korėjos valdžia uždraudė nepilnamečiams žaisti kompiuterinius žaidimus naktimis
2. Internetiniame žaidime vaikams – seksualūs apatiniai ir „egzotiško“ įvaikio pirkimas
3. „Windows 7“ žaidimų mėgėjams: pliusai ir minusai
4. Kompiuterinių žaidimų entuziastai rinksis Kaune
5. Žaidimui "Žuvies kelionė" - prizas už netradicines viešųjų ryšių priemones
6. Baltijos šalių kompiuterinių žaidimų asai iš WCG finalo medalių neparsiveža
7. Nusipirkau pasaulį
8. Kaip apsaugoti savo akis žaidžiant kompiuteriu?
9. Vivisektorius. Žvėris viduje
10. Oddworld Inhabitants keičia profilį
   
 
     
Prisijunk prie gerbėjų rato Google Plus! Mūsų jau 500. Skelbk informaciją, dalinkis naujienomis. Būk matomas!