LT   EN   RU  
2024 m. kovo 19 d., antradienis Straipsniai.lt - Teminis naujienų ir straipsnių katalogas
  Vyriški kvepalai
  Technologijos > Kompiuterinės technologijos > Kompiuteriniai žaidimai
Lankomumo reitingas Publikuota: 2010-06-12
Vyriškų kvepalų pirkimo gidas (6 dalis) Cerruti

Cerruti

Prekinio ženklo Cerruti istorija prasidėjo daugiau kaip prieš 120 metų, kai 1881 m. trys broliai atidarė tekstilės fabrikėlį Italijoje. Tačiau tikrasis kompanijos Cerruti klestėjimas prasidėjo tuomet, kai jos valdymas buvo perduotas Nino Cerruti, kuris pasižymėjo išskirtiniu intelektu ir gebėjimu valdyti savo vizijas, kurti idėjas, atnešančias komercinę sėkmę. Dar būdamas 20 metų ir studijuodamas filosofijos specialybę, po tėvo mirties perėmė tekstilės verslą ir ėmėsi vadovauti kompanijai. Daugelis Nino laikė avangardine figūra, pasižyminčia išskirtiniu įžvalgumu, kūrybiškumu ir savita gyvenimo filosofija. 1957 m. Nino Cerruti pasiūlė pasauliui naują kryptį – vyriškų drabužių kolekcijų pret-a-porte deluxe ir atidarė pirmą gamyklą gaminančią vyriškus drabužius. Nuo 1980-1990 metų buvo sukurta kvepalų linija, sportinės aprangos kolekcija, taip pat atidarytos parduotuvės įvairiose šalyse. 2000 m. Nino paliko kompaniją dėl nesutarimų su pagrindiniu kompanijos akcininku.

Cerruti 1881 Pour Homme Eau de Toilette

Stilingi vyriški kvepalai Cerruti 1881 žavi gaiviu ir ypač prašmatniu kvapu, kuris teikia energijos, pabrėžia vyriškumą ir žadina geismingumą.

Sudedamosios dalys

Bergamotės, juodieji serbentai, levandos, kvapieji auksabarzdžiai, kedrai, sodinės briedragės, pačiuliai.

Kvapas

Gaivus, prašmatnus, teikiantis energijos.

Straipsniai.lt

Griežtai draudžiama Straipsniai.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo. Cituojant būtina aiški nuoroda į Straipsniai.lt kaip informacijos šaltinį.

               

Komentuoti

Lankomumo reitingas

Diskusijos - aptarti forume

Versija spausdinimui - versija spausdinimui

Atgal













































































































































































Atsitiktinės gairės:    NSO (33)    Narkotikai (97)    Sąmokslo teorija (19)    Sekimas ir privatumas (12)    P2P tinklai (2)    Interneto komentarai (2)    Homeopatija (5)    Arūnas Valinskas (4)    Dailė (34)    Pedagogika (21)    Parapsichologija (22)    Radvilos (32)    Svarstyklės (7)    Vasario 16 (12)    Drabužiai (41)    Rytietiški šokiai (16)    Kinų horoskopas (14)    Lietuva (2)    Mitingai (5)    Šaulys (7)    Konspiracija (2)    Rasizmas ir ksenofobija (9)    Prevencija (14)    Psichologija (89)    Mokėjimo kortelės (7)    Juvelyriniai dirbiniai (2)    Foje (3)    Apskaita (15)    Vynas (16)    Kompiuteriniai žaidimai (270)    Kanapės (15)    Nokia (24)    Automobiliai (41)    Vorai (2)    Erotika (8)    Skolininkai (12)    Žiniasklaida (108)    Vaistai (15)    Žmogaus teisės (18)    Garso ir vaizdo technika (2)    Sony Ericcson (40)    Laikrodžiai (3)    Kornreksai (3)    Miestai (14)    Prezidento rinkimai 2009 (12)    Dvyniai (9)    Islamas (31)    Meilė (138)    Trys karaliai (5)    Firmos (12)
1. Pietų Korėjos valdžia uždraudė nepilnamečiams žaisti kompiuterinius žaidimus naktimis
2. Internetiniame žaidime vaikams – seksualūs apatiniai ir „egzotiško“ įvaikio pirkimas
3. „Windows 7“ žaidimų mėgėjams: pliusai ir minusai
4. Kompiuterinių žaidimų entuziastai rinksis Kaune
5. Žaidimui "Žuvies kelionė" - prizas už netradicines viešųjų ryšių priemones
6. Baltijos šalių kompiuterinių žaidimų asai iš WCG finalo medalių neparsiveža
7. Nusipirkau pasaulį
8. Kaip apsaugoti savo akis žaidžiant kompiuteriu?
9. Vivisektorius. Žvėris viduje
10. Oddworld Inhabitants keičia profilį
   
 
     
Prisijunk prie gerbėjų rato Google Plus! Mūsų jau 500. Skelbk informaciją, dalinkis naujienomis. Būk matomas!