LT   EN   RU  
2024 m. kovo 19 d., antradienis Straipsniai.lt - Teminis naujienų ir straipsnių katalogas
  Vyriški kvepalai
  Technologijos > Kompiuterinės technologijos > Kompiuteriniai žaidimai
Lankomumo reitingas Publikuota: 2010-06-12
Vyriškų kvepalų pirkimo gidas (7 dalis) David Beckham

David Beckham

Futbolo žvaigždė Deividas Bekhemas (David Beckham) daro neįtikėtiną poveikį moterims ir yra vienas garsiausių pasaulio sportininkų. Deividas Bekhemas, kurio pilnas vardas yra Deividas Robertas Joseph`as Beckhamas, gimė 1975 metų gegužės 2 dieną, Londone, Leytonstoune. Žinomas ne tik dėl savo žaidimo, bet dėl gyvenimo stiliaus, ypatingo žiniasklaidos dėmesio, vedybų su „Spice Girls“ vokaliste Victoria Beckham. Dar 1989 metais Deividas Bekhemas pasirašė sutartį su „Manchester United“. Su Mančesterio klubu Deividas Bekhemas šešis kartus tapo „Premier League“ čempionu, du kartus laimėjo FA taurę, o 1999 metais tapo UEFA Čempionų Lygos čempionu. Nuo 2003 m. žaidėją įsigijo Madrido „Real“ ir šiame klube jis sužaidė 81 rungtynes ir įmušė 8 įvarčius. 2007 m. liepą perėjo į Los Andželo "Galaxy". Deividas ir Viktorija Bekhamai būdami partneriais gyvenime ir net gi partneriais kvepalų versle yra pristatomi kaip pavyzdinė pora. David Beckham naujieji kvepalai jam ir jai buvo sukurti tam, kad perteikti bendro gyvenimo rafinuotumą, tarpusavio ryšį ir artumą. Tik Intimately Beckham kvepalai skirti vyrams ir Intimately Beckham kvepalai skirti moterims gali taip Jus suartinti...

David Beckham Signature Eau de Toilette

Charizmatiškas, pasitikintis savimi ir ryžtingas Deividas visame pasaulyje laikomas pačiu žaviausiu sportininku. Gaivus rytietiškas kvapas Signature įkūnija jo svajones, siekius bei vyriškumą ir spinduliuoja eleganciją. Iš pradžių pasklinda šiuolaikiškas energijos teikiantis bei gaivinantis mandarinų, saulės šilumą skleidžiantis arbūzų ir jausmus žadinantis sodrus jūros kvapas. Po to apgaubia gaivus gyvų lantanų - kvapnių žydinčių tropinių augalų - aromatas, sumišęs su nuostabiu kiparisų dvelksmu, kad pabrėžtų ypatingą vyriškumą. Šis nuostabus derinys, kurį papildo pikantiškas kadagių uogų kvapas, suteikia unikalaus gundančio žavesio, kuriam neįmanoma atsispirti. Galiausiai pakvimpa samanomis, geismą žadinančia baltąja ambra ir pačiuliais - kvapas tampa ypač sodrus ir rafinuotas. Šios specialiai atrinktos ir suderintos sudedamosios dalys daro jį išskirtinį.

Sudedamosios dalys

Mandarinai, arbūzai, lantanų žiedai, kiparisai, kadagių uogos, samanos, baltoji ambra, pačiuliai.

Kvapas

Vyriškas, prašmatnus, žadinantis jausmus.

David Beckham Instinct Special Edition Eau de Toilette

Tai specialios serijos David Beckham kvapas Instinct. Pirmasis kvapas, kurį pristatė tarptautinė žvaigždė. Šis vyriškas ir seksualus kvapas skirtas visiems vyrams, kuriems svarbi jų išvaizda.

Sudedamosios dalys

Apelsinai, mandarinai, italinės bergamotės, kardamonai, saldieji pipirai, žvaigždanyžiai, kvapieji auksabarzdžiai, ambra, pačiuliai.

Kvapas

Seksualus, vyriškas, savitas.

David Beckham Intimately Beckham For Men Eau de Toilette

Vyrams skirti Intimately Beckham atskleidžia vyrišką Davido Beckhamo pasitikėjimą savimi, ypatingą talentą ir intymumą. Jis puikiai jaučiasi gaubiamas šlovės, būdamas tarp draugų bei garsenybių, tačiau labiausiai dievina intymų bendravimą su šeima – žmona ir vaikais – savo namuose, kur gali atsipalaiduoti, toli nuo minios ir filmavimo kamerų.

Sudedamosios dalys

Bergamotės, greipfrutai, kardamonai, žibuoklės, muskatai, žvaigždanyžiai, santalai, pačiuliai, ambra.

Kvapas

Intymus, provokuojantis, traukiantis.

David Beckham Intense Instinct Eau de Toilette

Intense Instinct kvapas – tai sėkmingos David Backham vyriškų kvapų linijos, kuri atspindi futbolo legendos vyrišką asmenybę ir jo pasitikėjimą savimi, tęsinys. Intense Instinct kvapas skirtas šiuolaikiškam vyrui, kuriam svarbi jo išvaizda.

Sudedamosios dalys

Melionas, citrinos, imbieras, kalendra, kedras, kvapiosios našlaitės, tikmedis, muskusas.

Kvapas

Vyriškas, tinka kvėpintis dieną.

David Beckham Instinct Eau de Toilette

David Beckham Instinct yra pirmieji kvepalai, kuriuos pristatė tarptautinė žvaigždė. Šie vyriško ir seksualaus kvapo kvepalai skirti visiems vyrams, kuriems svarbi jų išvaizda.

Sudedamosios dalys

Apelsinai, mandarinai, italinės bergamotės, kardamonai, saldieji pipirai, žvaigždanyžiai, kvapieji auksabarzdžiai, ambra, pačiuliai.

Kvapas

Seksualus, vyriškas, savitas.

David Beckham Intimately Beckham Night Eau de Toilette

Vyrams skirtas kvapas Intimately Night spinduliuoja intymumą ir įkūnija kvepalų – priemonės žadinti seksualinį potraukį – fenomeną. Intimately Night – tai geismą žadinantis medienos, rytietiškų ir augalų kvapų derinys. Sukurtas, kad perteiktų bendro gyvenimo rafinuotumą, tarpusavio ryšį, artumą ir primintų mums, koks galingas gali būti kvapas žadinantis geismą. Tik Intimately Night kvapas skirtas vyrams ir Intimately Night kvapas skirtas moterims gali taip Jus suartinti...

Sudedamosios dalys

Bergamotės, greipfrutai, kardamonas, našlaitės, muskato riešutas, žvaigždanyžiai, santalai, pačiuliai, ambra.

Kvapas

Medienos, šiuolaikiškas, rytietiškas.

Straipsniai.lt

Griežtai draudžiama Straipsniai.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo. Cituojant būtina aiški nuoroda į Straipsniai.lt kaip informacijos šaltinį.

               

Komentuoti

Lankomumo reitingas

Diskusijos - aptarti forume

Versija spausdinimui - versija spausdinimui

Atgal













































































































































































Atsitiktinės gairės:    Šokoladas (10)    Žindymas (14)    Žvejyba (30)    Šventieji (10)    Erotiniai šokiai (23)    „Lietuvos” kino teatras (13)    Eurointegracija (5)    Amerikos lietuviai (7)    Mokyklos (22)    Kovos menai (72)    Atsiprašymas (3)    Pyktis (6)    Paukščių gripas (21)    Saugus internetas (11)    LNK (2)    Dieta (33)    Auklės (3)    Miestų bendruomenės (7)    Kompiuterio ergonomika (8)    Rytietiški šokiai (16)    Reinkarnacija (6)    Lobiai (12)    Kompiuterinis piratavimas (43)    Wing Tsun (14)    Tėvynės sąjunga (4)    Sportiniai šokiai (2)    Runkeliai (18)    Aikido (14)    Knygos (23)    Amfetaminas (2)    Kriptografija (3)    Hobi (106)    Maudymosi kostiumėliai (7)    Operacinės sistemos (50)    Kalėdos (12)    Lengvosios muzikos grupės (27)    Tinklapiai (13)    Psichologija (89)    Z.Jurgelevičiaus rubrika (23)    Erotika (8)    Kokainas (6)    Istorija (154)    Juvelyriniai dirbiniai (2)    Novelės (102)    Prekės ir paslaugos buičiai (2)    LICS (17)    Turizmas (151)    Helouvynas (7)    Architektūra (11)    Monitoriai (11)
1. Pietų Korėjos valdžia uždraudė nepilnamečiams žaisti kompiuterinius žaidimus naktimis
2. Internetiniame žaidime vaikams – seksualūs apatiniai ir „egzotiško“ įvaikio pirkimas
3. „Windows 7“ žaidimų mėgėjams: pliusai ir minusai
4. Kompiuterinių žaidimų entuziastai rinksis Kaune
5. Žaidimui "Žuvies kelionė" - prizas už netradicines viešųjų ryšių priemones
6. Baltijos šalių kompiuterinių žaidimų asai iš WCG finalo medalių neparsiveža
7. Nusipirkau pasaulį
8. Kaip apsaugoti savo akis žaidžiant kompiuteriu?
9. Vivisektorius. Žvėris viduje
10. Oddworld Inhabitants keičia profilį
   
 
     
Prisijunk prie gerbėjų rato Google Plus! Mūsų jau 500. Skelbk informaciją, dalinkis naujienomis. Būk matomas!