LT   EN   RU  
2024 m. kovo 19 d., antradienis Straipsniai.lt - Teminis naujienų ir straipsnių katalogas
  Vyriški kvepalai
  Technologijos > Kompiuterinės technologijos > Kompiuteriniai žaidimai
Lankomumo reitingas Publikuota: 2009-06-12
Vyriškų kvepalų pirkimo gidas (13 dalis) Dunhill

Dunhill Desire Blue Men Eau de Toilette

Savitas, žadinantis geismą ir viliojantis Desire Blue aromatas stebina nepaprastu kvapų deriniu. Sukurtas vyrui, kuris nuolat išlieka nepriklausomas, nepaiso apribojimų, vertina laisvę ir vadovaujasi taisykle: „dirba, kad gyventų, o ne gyvena, kad dirbtų".

Sudedamosios dalys

Ličiai, mandarinai, lotosai, bergamotės, apelsinai, juodoji dalbergija, tongapupės, ambra, muskusas, benzoinis stirakas.

Kvapas

Gaivus, harmoningas, prašmatnus.

Dunhill Fresh Eau de Toilette

Meilę gyvenimui, trykštančią energiją, laisvę, vyriškumą – visa tai įkūnija nepaprastas Fresh aromatas. Jaudinamai gaivus kvapas. Tarsi šuolis į tyrą kalnų ežerą, apsuptą pasakiško peizažo. Sukurtas vyrui, turinčiam įgimtą charizmą ir niekada neprarandančiam savitvardos, net ir sudėtingiausiose situacijose. Vyrui, kuris žengia per gyvenimą su tikru pasitikėjimu ir visada lydimas sėkmės.

Sudedamosios dalys

Bazilikas, frezijos, žalumynai, našlaitės, vilkdalgiai, kedras, ambra, kumarinas.

Kvapas

Gaivus, harmoningas, išlaisvinantis.

Dunhill Man Eau de Toilette

Tai Dunhill kvapas šių laikų džentelmenui. Tikrojo vyriškumo atspindys. Sukurtas nepaprasto žavesio vyrui, šių laikų džentelmenui, kuris puikiai žino tikrąsias gyvenimo vertybes. Moterys trokšta jo draugijos, o vyrai siekia būti panašūs į jį. Stiprus ir jausmingas, ramus ir išlaikytas, jis puikiai jaučiasi ir žavi aplinkinius tiek vilkėdamas kostiumą, tiek ir mėgstamus džinsus.

Sudedamosios dalys

Levandos, kvapusis šalavijas, snapučiai, citrinos, gvazdikai, vilkdalgiai, jazminai, kedras, rožės, oda, santalai, tongapupės, muskusas, sodinės briedragės, kvapieji auksabarzdžiai.

Kvapas

Nepaprastai elegantiškas, subtiliai seksualus.

Dunhill Pure Eau de Toilette

Drąsus, energijos teikiantis kvapas Pure įkūnija gyvenimą pačiame jėgų žydėjime. Sukurtas vyrui, kurio stiprybė – tai ironiškas žvilgsnis į gyvenimą, o jo šelmiška šypsena tik patvirtina, kad jis mėgaujasi tuo, ką pasiekė, ir žengia per gyvenimą lydimas sėkmės.

Sudedamosios dalys

Lotosų lapai, baltieji pipirai, kardamonas, vilkdalgiai.

Kvapas

Gaivus, įkvepiantis, teikiantis energijos ir kartu jausmingas.

Straipsniai.lt

Griežtai draudžiama Straipsniai.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo. Cituojant būtina aiški nuoroda į Straipsniai.lt kaip informacijos šaltinį.

               

Komentuoti

Lankomumo reitingas

Diskusijos - aptarti forume

Versija spausdinimui - versija spausdinimui

Atgal













































































































































































Atsitiktinės gairės:    Sportas (180)    Bitė (5)    Medžioklė (63)    Dailė (34)    Intel (6)    Fotografija (17)    Wing Tsun (14)    Garso ir vaizdo technika (2)    Šventasis Pranciškus (3)    Pramogos (191)    Spiritizmas (4)    Kompiuterinis piratavimas (43)    Religija ir tikėjimai (315)    Viktor Uspaskich (61)    Teisė (61)    Pankai (6)    Joninės (6)    Prekės ir paslaugos buičiai (2)    Pagonybė (3)    Linux/Unix (34)    Kalėdos (12)    Grybų patiekalai (6)    Siemens (6)    Poltergeistai (2)    Kokainas (6)    Neištikimybė (2)    Avalynė (7)    Gimimo diena (3)    Vytautas Bogušis (12)    Žuvininkystė (2)    Lietuva (2)    Specialiosios tarnybos (36)    Leo LT (12)    Užgavėnes (9)    Radvilos (32)    Meino meškėnas (2)    Seimo rinkimai 2004 (3)    Hipiai (9)    Korupcija (22)    Bankinės technologijos (11)    Miestai (14)    Kalbos kultūra (39)    Feng šui (7)    Politikai (183)    Liemenėlės (3)    Ekologiškas maistas (2)    Gyvūnai (174)    Statyba (29)    Regbis (4)    Garso sistemos (15)
1. Pietų Korėjos valdžia uždraudė nepilnamečiams žaisti kompiuterinius žaidimus naktimis
2. Internetiniame žaidime vaikams – seksualūs apatiniai ir „egzotiško“ įvaikio pirkimas
3. „Windows 7“ žaidimų mėgėjams: pliusai ir minusai
4. Kompiuterinių žaidimų entuziastai rinksis Kaune
5. Žaidimui "Žuvies kelionė" - prizas už netradicines viešųjų ryšių priemones
6. Baltijos šalių kompiuterinių žaidimų asai iš WCG finalo medalių neparsiveža
7. Nusipirkau pasaulį
8. Kaip apsaugoti savo akis žaidžiant kompiuteriu?
9. Vivisektorius. Žvėris viduje
10. Oddworld Inhabitants keičia profilį
   
 
     
Prisijunk prie gerbėjų rato Google Plus! Mūsų jau 500. Skelbk informaciją, dalinkis naujienomis. Būk matomas!