LT   EN   RU  
2024 m. kovo 19 d., antradienis Straipsniai.lt - Teminis naujienų ir straipsnių katalogas
  Vyriški kvepalai
  Technologijos > Kompiuterinės technologijos > Kompiuteriniai žaidimai
Lankomumo reitingas Publikuota: 2009-06-15
Vyriškų kvepalų pirkimo gidas (15 dalis) Elizabeth Arden

Elizabeth Arden

Elizabeth Arden gimė 1878 m. Kanadoje. Jaunystėje dirbdama medicinos sesele ji ypač domėjosi kremais ir jų savybėmis. Elizabeth Arden savo virtuvėje įkūrė kažką panaušaus į laboratoriją, kur ekspermentavo su įvairiomis medžiagomis. Toks Elizabeth Arden entuziazmas sukėlė didelį kaimynų nepasitenkinimą ypač dėl iš jos buto sklindančių kvapų. Būdama 30 m. Elizabeth Arden persikėlė į Niujorką. Du metus ji paskyrė kosmetikos gamybos tyrinėjimams, o 1910 m. atidarė savo saloną. Elizabeth Arden tam, kad išskirtų savo saloną iš kitų, kurių aplinkui buvo apstu, tiesiog nudažė salono duris ryškiai raudona spalva. Labai greitai kosmetikos gaminius, kuriuos siūlė Elizabeth Arden salone, ėmė naudoti aukštuomenės damos, palaipsniui tapusios pastoviomis klientėmis. Daugelyje sričių Elizabeth Arden aplenkė laiką. Elizabeth Arden vardą išgarsino šešėliai ir blakstienų tušas, kuriuos iki tol naudojo tik aktorės. Be to, ji iškėlė idėją, kad makiažas turi derėti prie aprangos, o ne prie plaukų spalvos, kaip anksčiau buvo manoma. Vienu iš svarbiausių Elizabeth Arden išradimų tapo vandeniui atsparus blakstienų tušas. Pirmi Elizabeth Arden kvepalai buvo sukurti 1922 m. Šiandien patys populiariausi yra: kvepalai „Red Door“, kvepalai „Sunflowers“, kvepalai „5th Avenue“, kvepalai „Splendor“ ir kvepalai „Green Tea“.

Elizabeth Arden Daytona 500

Vyriškas, šiuolaikiškas kvapas Daytona 500 įkūnija lenktynių „Daytona 500" metu kunkuliuojančias aistras, jaudulį, pašėlusį greitį ir pergalės džiaugsmą. Šiuos kvepalus mados namai „Elizabeth Arden" sukūrė bendradarbiaudami kartu su lenktynių „Daytona 500" organizatore „International Speedway Corporation" ir pirmą kartą pristatė lenktynių „Daytona 500" metu, Floridoje.

Pajuskite nepakartojamą lenktynių dvasią kartu su jausmus žadinančiu ir įkvepiančiu Daytona 500 aromatu.

Sudedamosios dalys

Kvapieji mandarinai, bergamotės, vaistiniai kiečiai, šalavijai, paragvajiniai bugieniai, muskatai, kardamonai, ambra, santalai.

Kvapas

Ryškus, vyriškas, šiuolaikiškas.

Straipsniai.lt

Griežtai draudžiama Straipsniai.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo. Cituojant būtina aiški nuoroda į Straipsniai.lt kaip informacijos šaltinį.

               

Komentuoti

Lankomumo reitingas

Diskusijos - aptarti forume

Versija spausdinimui - versija spausdinimui

Atgal













































































































































































Atsitiktinės gairės:    Vaizdo sistemos (34)    Filologija (2)    Soliariumai (5)    Geležinkeliai (4)    Avinas (7)    Kinas (193)    Kino kritika (10)    Kitos šventės (7)    Anželikos Cholinos šokio teatras (11)    Egzorcizmas (11)    Dieta (33)    Tamplieriai (7)    Vartotojai (29)    Civilinė sauga (7)    Interjero dizainas (13)    Metalistai (8)    Energetika (13)    Akvariumai (58)    Domenai (11)    Meino meškėnas (2)    Ekonomika (259)    Burtai (8)    Mokslininkai (2)    Nealkoholiniai gėrimai (12)    Apatinis trikotažas (17)    Politika (363)    Draudimas (7)    Priklausomybė (3)    Atmintis (4)    IT parodos (10)    Tatuiruotės (7)    Krikščionys demokratai (3)    Vestuvės (16)    Valstiečių sąjunga (2)    Lietuvių fantastika (11)    Liemenėlės (3)    Augalai (8)    Kazino (10)    Vėlinės (5)    Dažasvydis (3)    Religija ir tikėjimai (315)    Seimo Pirmininkas (2)    Arūnas Valinskas (4)    Liberalai demokratai (3)    Smurtas mokyklose (10)    NSO (33)    Kelionių organizatoriai (6)    Neištikimybė (2)    Erotiniai šokiai (23)    Samsung (3)
1. Pietų Korėjos valdžia uždraudė nepilnamečiams žaisti kompiuterinius žaidimus naktimis
2. Internetiniame žaidime vaikams – seksualūs apatiniai ir „egzotiško“ įvaikio pirkimas
3. „Windows 7“ žaidimų mėgėjams: pliusai ir minusai
4. Kompiuterinių žaidimų entuziastai rinksis Kaune
5. Žaidimui "Žuvies kelionė" - prizas už netradicines viešųjų ryšių priemones
6. Baltijos šalių kompiuterinių žaidimų asai iš WCG finalo medalių neparsiveža
7. Nusipirkau pasaulį
8. Kaip apsaugoti savo akis žaidžiant kompiuteriu?
9. Vivisektorius. Žvėris viduje
10. Oddworld Inhabitants keičia profilį
   
 
     
Prisijunk prie gerbėjų rato Google Plus! Mūsų jau 500. Skelbk informaciją, dalinkis naujienomis. Būk matomas!