LT   EN   RU  
2024 m. kovo 19 d., antradienis Straipsniai.lt - Teminis naujienų ir straipsnių katalogas
  Vyriški kvepalai
  Technologijos > Kompiuterinės technologijos > Kompiuteriniai žaidimai
Lankomumo reitingas Publikuota: 2009-06-15
Vyriškų kvepalų pirkimo gidas (16 dalis) Ermenegildo Zegna

Ermenegildo Zegna Intenso Eau de Toilette

Zegna Intenso - tai trečiasis italų mados namų „Zegna" kvapas skirtas vyrams. Sukurtas iš kontrastų, tarsi įkūnija šviesos ir šešėlių žaismą. Tik įsivaizduokite save po sunkios dienos: jūs grįžtate į namus, pavargę nuo ryškių saulės spindulių ir kaitros, uždarote žaliuzes ir kambarys paskęsta šešėlių ir šviesos žaisme, jūs jaučiate kaip grįžta jėgos ir aplanko nenusakomas palaimos jausmas. Šviesiąją Zegna Intenso aromato pusę atskleidžia žalieji mandarinai, italinės citrinos, kardamonas, rausvieji pipirai, o tamsiąją – sukuria puikus vilkdalgių, kvapiųjų auksabarzdžių, ambros, kedrų, santalų, vanilės, tongapupių ir muskuso kvapų derinys. Galiausiai šviesa ir tamsa – tai, kas nesuderinama, susijungia ir pasklinda jausmingas, kupinas kontrastų Zegna Intenso aromatas.

Sudedamosios dalys

Žalieji mandarinai, italinės citrinos, kardamonas, rausvieji pipirai, vilkdalgiai, kvapieji auksabarzdžiai, ambra, kedras, santalai, vanilė, tongapupės, muskusas.

Kvapas

Jausmingas ir vyriškas, tačiau kupinas kontrastų.

Ermenegildo Zegna Z Extreme Eau de Toilette

Neįtikėtina jėga... Ribotos serijos kvapas Z Zegna Extreme. Nauja kvepalų Z Zegna interpretacija, kviečianti iš naujo pažvelgti į kvepaluose slypinčią galią. Skirtas stipriam vyrui, nepripažįstančiam jokių apribojimų ir draudimų. Vyrui, kuris kuria savo taisykles ir trokšta naujų nuotykių. Jis puikiai išmano gundymo meną ir tuo naudojasi. Jo nenuginčijamas žavesys, šelmiška šypsena ir... kvapas Z Zegna Extreme veda moteris iš proto ir priverčia dūsauti. Prašmatnus ir žadinantis jausmus kvapas Z Zegna Extreme – tai tikro laimėtojo aromatas, kuriam neįmanoma tampa įmanoma, o gyvenimas teikia tik malonumą.

Sudedamosios dalys

Mandarinai, „Casoar"(mėlynosios uogos iš Naujosios Gvinėjos, panašios į šilauoges), greipfrutai, kardamonas, rožės, kadagių uogos, brangi mediena, pačiuliai, kvapieji auksabarzdžiai.

Kvapas

Ryškus, vyriškas, žadinantis jausmus.

Straipsniai.lt

Griežtai draudžiama Straipsniai.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo. Cituojant būtina aiški nuoroda į Straipsniai.lt kaip informacijos šaltinį.

               

Komentuoti

Lankomumo reitingas

Diskusijos - aptarti forume

Versija spausdinimui - versija spausdinimui

Atgal













































































































































































Atsitiktinės gairės:    Siemens (6)    Vabzdžiai (5)    Joga (56)    Opel (4)    Sąmokslo teorija (19)    Transportas (125)    Šventės (117)    Vampyrai (9)    Tamplierių ordinas (7)    Rašytojai (11)    Aerobika (3)    Tėvynės sąjunga (4)    Opijatai (13)    Tiškevičiai (18)    Skamp (16)    Interneto dizainas (5)    Šaulys (7)    Konditerija (10)    Baikeriai (8)    IT parodos (10)    Foje (3)    Partizanai (12)    Vorai (2)    Telekomunikacijos (188)    Kūdikio maitinimas (3)    Arbata (10)    Arkliai (12)    Sony Ericcson (40)    Žvaigždės (19)    Lotynų kalba (11)    Architektūra (11)    Sveikata (313)    Interneto dienoraščiai (2)    Darbdaviai (10)    Buto remontas (3)    Projektavimas (7)    Istorija (154)    Lietuvių fantastika (11)    Vaiduokliai (23)    Atsiprašymas (3)    Pankai (6)    Tinklapiai (13)    Šventasis Pranciškus (3)    Sportiniai šokiai (2)    Dažasvydis (3)    Sąmokslo teorijos (19)    Atmintis (4)    Pasakos (60)    Lobiai (12)    Alkoholizmas (15)
1. Pietų Korėjos valdžia uždraudė nepilnamečiams žaisti kompiuterinius žaidimus naktimis
2. Internetiniame žaidime vaikams – seksualūs apatiniai ir „egzotiško“ įvaikio pirkimas
3. „Windows 7“ žaidimų mėgėjams: pliusai ir minusai
4. Kompiuterinių žaidimų entuziastai rinksis Kaune
5. Žaidimui "Žuvies kelionė" - prizas už netradicines viešųjų ryšių priemones
6. Baltijos šalių kompiuterinių žaidimų asai iš WCG finalo medalių neparsiveža
7. Nusipirkau pasaulį
8. Kaip apsaugoti savo akis žaidžiant kompiuteriu?
9. Vivisektorius. Žvėris viduje
10. Oddworld Inhabitants keičia profilį
   
 
     
Prisijunk prie gerbėjų rato Google Plus! Mūsų jau 500. Skelbk informaciją, dalinkis naujienomis. Būk matomas!