LT   EN   RU  
2024 m. kovo 19 d., antradienis Straipsniai.lt - Teminis naujienų ir straipsnių katalogas
  Vyriški kvepalai
  Technologijos > Kompiuterinės technologijos > Kompiuteriniai žaidimai
Lankomumo reitingas Publikuota: 2009-06-15
Vyriškų kvepalų pirkimo gidas (22 dalis) Giorgio Armani

Giorgio Armani

GIORGIO ARMANI — įvairiaspalvė asmenybė, savo odisėją pradėjęs nuo nulio Nino Cerruti dirbtuvėse. 1981-aisiais atidaręs pirmąją parduotuvę GIORGIO ARMANI tapo pirmuoju dizaineriu, patekusiu ant „Time“ žurnalo viršelio. GIORGIO ARMANI sakė: „Tam, kad įtvirtinčiau savo ženklą, privalau sukurti ką nors nauja. Taigi nutariau eiti prieš srovę“ GIORGIO ARMANI buvo kelis kartus pagerbtas kaip geriausias Italijos ir tarptautinis dizaineris, apdovanotas už nuopelnus garsinant Italijos vardą, už indėlį madai bei kino menui, už kvepalų, kosmetikos, vyriškų ir moteriškų drabužių kolekcijas. GIORGIO ARMANI sukurti kvepalai pasižymi santūrumu ir jausmingumu. Šiandien mados genijus GIORGIO ARMANI valdo milijardais pelną skaičiuojančią savo vardo mados ir stiliaus imperiją.

Emporio Armani Remix For Him Eau de Toilette

Šiuolaikiškoje kvapų puokštėje įsipynęs „atgaivintas" klasikinis paparčių kvapas – tai Emporio Armani Remix duoklė disko stiliui. Tamsiai mėlynos spalvos metaliniame flakone, kuris yra veidrodinis moteriškų Emporio Armani Remix flakono atspindys, glūdi geismą žadinanti saldymedžių ir prieskonių kvapų simfonija.

Sudedamosios dalys

Bergamotės, bazilikai, anyžiai, kardamonas, pakalnutės, paparčiai, saldymedžiai, muskatai, kvapieji auksabarzdžiai, muskusas.

Kvapas

Žadinantis geismą ir entuziazmą.

Emporio Armani White Eau de Toilette

2001 m. pasirodžiusiems vyriškiems kvepalams Emporio Armani White būdingas šiuolaikiškas gaivinantis ir įkvepiantis kvapas – toks pat skoningas, kaip ir Giorgio Armani sukurti kostiumai.

Sudedamosios dalys

Mandarinai, bergamotės, citrinos, rozmarinai, kardamonai, čiobreliai, muskusas.

Kvapas

Teikiantis energijos, įkvepiantis, gaivinantis, jaunatviškas, vyriškas.

Emporio Armani City Glam for Him Eau de Toilette

Žavus vyriškas City Glam kvapas panašus į moteriškų City Glam – toks pat pikantiškas ir miestiškas. Imbierų ir alpinijų dvelksmas susilieja su ryškiu aitriųjų apelsinų kvapu, tuo tarpu pipirmėčių gaiva audrina jausmus. Galiausiai šiltu aksominiu šydu apgaubia rafinuotas, kerintis medienos ir muskuso dvelksmas.

Sudedamosios dalys

Aitrieji apelsinai, pipirmėtės, imbierai, alpinijos, kvapieji auksabarzdžiai, samanos, baltasis muskusas.

Kvapas

Ryškus, žavus, vyriškas.

Giorgio Armani Acqua Di Gio Eau de Toilette

Šio labai vyriško kvapo kūrėjai įkvėpimo sėmėsi iš jūros, saulės, žemės ir Viduržemio jūros salų brizo. Vaiskūs, kvapnūs, mediena dvelkiantys vyrams skirti Aqua Di Gio išreiškia šiuolaikišką vyriškumą ir žavi jūros, vaisių, žolelių bei medienos kvapu.

Sudedamosios dalys

Mandarinai, bergamotės, aitrieji apelsinai, persimonai, rozmarinai, rėžiukai, jazminai, ambra, pačiuliai, švitrūnai.

Kvapas

Vaiskus, šiuolaikiškas, vyriškas.

Giorgio Armani Attitude Eau de Toilette

Šių vyriškumą ir eleganciją pabrėžiančių kvepalų kvapas ryškus, tačiau švelnus. Gaiviai kvepia prieskoniais, ilgai juntamas geismą žadinantis medienos ir ambros dvelksmas.

Sudedamosios dalys

Citrinos, kava, kardamonai, levandos, kedrai, pačiuliai, ambra.

Kvapas

Nesenstantis, teikiantis pasitikėjimo, nepamirštamas.

Giorgio Armani Code Men Eau de Toilette

Nauji gundantys vyriški kvepalai Armani Code žavi seksualiu gaiviu citrinų ir bergamočių kvapu, sumišusiu su vos juntamu apelsinų žiedų dvelksmu ir paragvajinių tvarų bei tongapupių skleidžiama raminama šiluma.

Sudedamosios dalys

Citrinos, bergamotės, paragvajiniai tvarai, tongapupės.

Kvapas

Gaivus, seksualus, vyriškas.

Emporio Armani Diamonds Men Eau de Toilette

Jis – jaunas, charizmatiškas ir patrauklus. Šiuolaikiškas vyras, pasitikintis savimi ir besimėgaujantis sėkme. Jis gauna viską, ko tik užsigeidžia. Kvapas „Diamonds for Men" tarsi brangakmenis skirtas jam... Išskirtinė gaiva bergamočių susipina su pipirų aštrumu, o kvapiųjų auksbarzdžių ir kedro natos susilieja su lengvu kakavos aromatu. Kvepalų „Diamonds for Men", kuriuos sukūrė parfumeris Jacques Cavallier, reklaminiu veidu buvo pasirinktas gražuolis Josh Hartnett.

Sudedamosios dalys

Bergamotės, gyvamedis, kvapieji auksbarzdžiai, kedras, pipirai, kakava, ambra.

Kvapas

Skirtas kvėpintis tiek dieną, tiek vakare, vyriškas, prašmatnus.

Straipsniai.lt

Griežtai draudžiama Straipsniai.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo. Cituojant būtina aiški nuoroda į Straipsniai.lt kaip informacijos šaltinį.

               

Komentuoti

Lankomumo reitingas

Diskusijos - aptarti forume

Versija spausdinimui - versija spausdinimui

Atgal













































































































































































Atsitiktinės gairės:    Matematika (2)    Fantastika (21)    Restoranai (5)    Raganos (12)    Seimo Pirmininkas (2)    Visuotinė istorija (44)    Lobių ieškotojai (3)    Skamp (16)    Reinkarnacija (6)    Sodininkystė (22)    Klaviatūros (11)    Slaptos bendrijos (24)    Garso sistemos (15)    Kvepalai (10)    Biologija (222)    Kaimo turizmas (5)    Bankinės technologijos (11)    Dvarai (36)    2009 metų horoskopas (15)    Rasos (2)    Vaizdo kortos (3)    Kulinarija (181)    Skorpionas (7)    Islamas (31)    Jautis (2)    Geografija (22)    Vandenis (7)    Pavydas (5)    Konspiracija (2)    Žvejyba (30)    Krikščionys demokratai (3)    Dalia Grybauskaitė (16)    Automobiliai (41)    Nokia (24)    Kompiuteriniai žaidimai (270)    Viešnia iš ateities (2)    Katarai (2)    Kūdikio maitinimas (3)    Vilius Navickas (2)    Vadovavimas (185)    Rokeriai (3)    Skandalai (476)    Pelės (5)    Dieta (33)    Mokėjimo kortelės (7)    Kriptografija (3)    Korupcija (22)    Klubai (5)    Bendravimas (743)    Įvaikinimas (3)
1. Pietų Korėjos valdžia uždraudė nepilnamečiams žaisti kompiuterinius žaidimus naktimis
2. Internetiniame žaidime vaikams – seksualūs apatiniai ir „egzotiško“ įvaikio pirkimas
3. „Windows 7“ žaidimų mėgėjams: pliusai ir minusai
4. Kompiuterinių žaidimų entuziastai rinksis Kaune
5. Žaidimui "Žuvies kelionė" - prizas už netradicines viešųjų ryšių priemones
6. Baltijos šalių kompiuterinių žaidimų asai iš WCG finalo medalių neparsiveža
7. Nusipirkau pasaulį
8. Kaip apsaugoti savo akis žaidžiant kompiuteriu?
9. Vivisektorius. Žvėris viduje
10. Oddworld Inhabitants keičia profilį
   
 
     
Prisijunk prie gerbėjų rato Google Plus! Mūsų jau 500. Skelbk informaciją, dalinkis naujienomis. Būk matomas!