LT   EN   RU  
2024 m. kovo 19 d., antradienis Straipsniai.lt - Teminis naujienų ir straipsnių katalogas
  Vyriški kvepalai
  Technologijos > Kompiuterinės technologijos > Kompiuteriniai žaidimai
Lankomumo reitingas Publikuota: 2009-06-15
Vyriškų kvepalų pirkimo gidas (28 dalis) Hugo Boss

Hugo Boss

HUGO BOSS - didžiausi ir bene garsiausi mados namai Vokietijoje, vieni iš lyderių pasaulyje. HUGO BOSS kvepalai įkūnija pašėlusį gyvenimo tempą, nepripažįstantį jokių kompromisų, nesitaikstantį su atgyvenusiomis visuomenės normomis, laužytį taisykles. Džiaugtis gyvenimu ir nuolat judėti pirmyn, nesustoti – štai pagrindinis šių žmonių moto. HUGO BOSS kvepalai padeda prisitaikyti prie tokio gyvenimo būdo, pulsuodami beprotišku ritmu ir tik jiems būdinga energija. HUGO BOSS veidas tokie aktoriai kaip Silvestras Stalonė, garsus atletas, penkiskart Wimbledon'o čempionas Bjornas Borgas bei policininkai iš „Majamio karščio". Hugo Boss tai jauno, stipraus, gražaus ir turtingo žmogaus vizitine kortelė.

Hugo Boss Bottled Eau de Toilette

1998-aisiais pristatyti Boss Bottled vos pasirodę sulaukė nepaprastos sėkmės. Šie stilingoje sidabro ir pilkos spalvos pakuotėje slypintis kvepalai įkūnija tikrą vyriškumą, o jų gaivus ir seksualus kvapas daro juos išties klasikinius.

Sudedamosios dalys

Obuoliai, bergamotės, cinamonas, serenčiai, snapučiai, gvazdikėliai, kedrai, santalai, kvapieji auksabarzdžiai, alyvmedžiai.

Kvapas

Vyriškas, gaivus seksualus.

Hugo Boss Soul Eau de Toilette

Mados namai HUGO BOSS pristatė Boss Soul 2005-ųjų pavasarį. Šiuos savotiškus kvepalus sukūrė garsi parfumerė Ursula Wandel. Boss Soul kvapo pagrindą sudaro keturi pagrindiniai prieskoniai: pipirai, anyžiai, kalendros ir cinamonas.

Sudedamosios dalys

Pipirai, anyžiai, kalendros, cinamonas, citrusai, paparčiai, ambra, vanilė, afrikiniai spirgeniai, santalai, kedrai, pačiuliai.

Kvapas

Savotiškas, vyriškas, rytietiškas.

Hugo Boss Selection Eau de Toilette

Boss Selection skirti rimtam, atviram ir elegantiškam vyrui, kuris atkakliai siekia savo tikslo ir yra lydimas sėkmės tiek asmeniniame, tiek profesiniame gyvenime. Elegantiškas gaivos, prieskonių ir vandens kvapas, kuri skleidžia Boss Selection, yra jo skiriamasis bruožas.

Sudedamosios dalys

Žalumynai, mandarinai, rausvieji pipirai, greipfrutai, kedrų lapai ir mediena, snapučių lapai, žvaigždanyžiai, pačiuliai, kvapieji auksabarzdžiai, heliotropai, muskusas.

Kvapas

Klasikinis, elegantiškas, vyriškas, gaivus.

Hugo Boss in Motion Black Edition Eau de Toilette

2006 m. trečią kartą „atgimę" ribotos serijos Boss In Motion žavi ne tik ryškiu energijos teikiančiu kvapu, bet ir rafinuotu šiuolaikišku juodos spalvos flakonu.

Sudedamosios dalys

Kinkanai, bergamotės, greipfrutai, kardamonai, imbierai, mėlynieji lotosai, šalavijai, ambra, tabakas, vanilės, miramedžiai, santalai.

Kvapas

Ryškus, teigiantis energijos.

Hugo Boss in Motion Green Edition Eau de Toilette

2004 m. pasirodžiusių sezoninių kvepalų Boss In Motion sėkmė paskatino mados namus HUGO BOSS tais pačiais metais pristatyti ribotos serijos kvepalus, slypinčius metaliniame žalios spalvos flakone. Jų kvapas – stulbinantis gaivos antplūdis – teikia energijos ir žadina jausmus.

Sudedamosios dalys

Mandarinai, šalavijai, konjakas, kardamonai, muskatai, rausvieji pipirai, pačiuliai, baltieji kedrai, santalai.

Kvapas

Gaivus, teikiantis energijos, žadinantis jausmus.

Hugo Boss Men Eau de Toilette

1995 m. pasirodžiusių X kartos įkvėptų Hugo kvapas sukelia pojūtį, tarsi kvėpuotum šiaurės oru, klaidžiotum didžiulių miškų tankmėje ir girdėtum į raižytą krantą dūžtančias bangas.

Sudedamosios dalys

Žalieji obuoliai, pipirmėtės, pušų spygliai, kedrų lapai, jazminai, levandos, šalavijai, gvazdikėliai.

Kvapas

Vyriškas, naujoviškas.

Hugo Boss Baldessarini Eau de Cologne

Baldessarini – tikrojo vyriškumo atspindys. Tai kvapas sukurtas vyrams, kurie puikiai žino tikrąsias gyvenimo vertybes ir kuriems jų patirtis ir branda teikia nepaprasto žavesio. Baldessarini aromatas žadina jausmus ir dovanoja naujus potyrius. Kaip ir vyras, kuriam šis kvapas skirtas, jis ryškus, bet kartu ramus ir išlaikytas.

Sudedamosios dalys

Apelsinai, mandarinai, mėtos, kmyninis kuminas, kvapnusis gvazdikmedis, santalai, eglės, pačiuliai, tabakas, ambra, muskusas.

Kvapas

Vyriškas, nepamirštamas, elegantiškas.

Hugo Boss XY Man Eau de Toilette

Kvapas Hugo Boss XY naujos kartos vyrui, kuris tiki, kad harmonija nėra svarbiausia draugystėje tarp moters ir vyro. Vyrams skirti Hugo Boss XY ir moterims skirti Hugo Boss XX kvepalai tarsi atspindi moters ir vyro santykius. Jie skirtingi, bet vienas be kito tiesiog negali gyventi. Jų ryšys toks stiprus, kad neįmanoma tampa įmanoma, pranyksta skiriančios sienos ir gyvenimo keliu jie darniai žengia drauge.

Sudedamosios dalys

Kriaušių lapai, kedras, bergamotės, bazilikai, mėtos, pačiuliai, muskusas, kedras.

Kvapas

Gaivus, prieštaringas, medienos.

Hugo Boss Baldessarini Del Mar Eau de Toilette

Baldessarini Del Mar aromatas suteikia laisvę ir polėkį, kurie neabejotinai nuneš Jus toli toli nuo rūpesčių ir didmiesčio triukšmo. Šiltas vėjelis, vandenynas, saulė, neaprėpiami toliai – tai viskas, ko reikia, kad pajustumėt laimę. Prabangus kvapas Baldessarini Del Mar skirtas vyrui, kurį traukia tolimi kraštai, neatrasti gamtos kampeliai ir kurio širdyje vis dar rusena nuotykių troškimas. Baldessarini Del Mar aromatas „nuneš" Jus ten, kur visada svajojote pabuvoti, toli nuo kasdienybės, į Jūsų išsvajotus kraštus.

Sudedamosios dalys

Mandarinai, juodieji pipirai, bergamotės, kedras, cinamonas, kardamonas, kvapieji auksabarzdžiai, bosvelijos, pačiuliai, ambra.

Kvapas

Prabangus, išskirtinis, įkvepiantis.

Hugo Boss Energise Eau de Toilette

Tarsi priešnuodis gyvenimo rutinai ir nuoboduliui vyriškas Hugo Boss kvapas Energise užlieja kvapnia gaiva ir teikia energijos: iš pradžių pasklinda mandarinų ir kinkanų dvelksmas, suteikiantis gaivos, po to juntamos rausvųjų pipirų natos suteikia šiek tiek šilumos. Hugo Boss kvapas Energise – tai energijos šaltinis vyrams.

Sudedamosios dalys

Kinkanai, mandarinai, rausvieji pipirai, kadagių uogos, kalendros, mimozinis palisandramedis, oda.

Kvapas

Teikiantis energijos, ryškus, „drąsus".

Straipsniai.lt

Griežtai draudžiama Straipsniai.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo. Cituojant būtina aiški nuoroda į Straipsniai.lt kaip informacijos šaltinį.

               

Komentuoti

Lankomumo reitingas

Diskusijos - aptarti forume

Versija spausdinimui - versija spausdinimui

Atgal













































































































































































Atsitiktinės gairės:    Šaulys (7)    Nealkoholiniai gėrimai (12)    Klaviatūros (11)    Žemės ūkis (33)    Lietuvoje (16)    Liberalų sąjūdis (5)    Namų vaizdo technika (2)    Optinis ryšys (12)    Juvelyriniai dirbiniai (2)    Kriptografija (3)    Tiškevičiai (18)    Poltergeistai (2)    Žuvininkystė (2)    Skundai (22)    Korupcija (22)    Menas būti kartu (2)    Duomenų apsauga (3)    Euro naujienos (2)    Islamas (31)    Šv. Valentino diena (11)    NSO (33)    Kompiuterių virusai (52)    Katalikybė (49)    Bendruomenės (158)    Parapsichologija (22)    Depresija (29)    Metalas (22)    Žmogaus teisės (52)    Vadovavimas (185)    Auklės (3)    Leo LT (12)    Viešnia iš ateities (2)    Mitingai (5)    Seimo rinkimai 2004 (3)    Poetai (11)    Romas Kalanta (4)    Gotai (17)    Go-go (10)    Vox Populi (14)    Atmintis (4)    Kalbos kultūra (39)    Feng šui (7)    Tatuiruotės (7)    Prokuratūra (4)    Pelės (5)    Mada (4)    Sportiniai šokiai (2)    Švedija (9)    Paukščiai (5)    Meninė gimnastika (14)
1. Pietų Korėjos valdžia uždraudė nepilnamečiams žaisti kompiuterinius žaidimus naktimis
2. Internetiniame žaidime vaikams – seksualūs apatiniai ir „egzotiško“ įvaikio pirkimas
3. „Windows 7“ žaidimų mėgėjams: pliusai ir minusai
4. Kompiuterinių žaidimų entuziastai rinksis Kaune
5. Žaidimui "Žuvies kelionė" - prizas už netradicines viešųjų ryšių priemones
6. Baltijos šalių kompiuterinių žaidimų asai iš WCG finalo medalių neparsiveža
7. Nusipirkau pasaulį
8. Kaip apsaugoti savo akis žaidžiant kompiuteriu?
9. Vivisektorius. Žvėris viduje
10. Oddworld Inhabitants keičia profilį
   
 
     
Prisijunk prie gerbėjų rato Google Plus! Mūsų jau 500. Skelbk informaciją, dalinkis naujienomis. Būk matomas!