LT   EN   RU  
2024 m. kovo 19 d., antradienis Straipsniai.lt - Teminis naujienų ir straipsnių katalogas
  Vyriški kvepalai
  Technologijos > Kompiuterinės technologijos > Kompiuteriniai žaidimai
Lankomumo reitingas Publikuota: 2009-06-15
Vyriškų kvepalų pirkimo gidas (41 dalis) Police

Police

Prekės ženklą „Police“ 1983 – aisiais įkūrė italų kompanija „De Rigo“, patenkanti į didžiausių akinių gamintojų trejetuką. Teigiama, kad pasirinkti būtent tokį prekės ženklo pavadinimą kompaniją „De Rigo“ įkvėpė 1980 – aisiais tarp JAV policininkų paplitęs akinių stilius. „Police“ – tai prekės ženklas, išsiskiriantis šiek tiek kandžiu ir drąsiu stiliumi, kurį pasaulyje išgarsino šiuolaikiškų ir išskirtinių formų akinių kolekcijos bei „Police“ gaminių reklaminiu veidu tapę tokios įžymybės kaip Bruce Willis, George Clooney ir David Beckham. Šiandien prekės ženklas „Police“ garsėja ne tik puikiais ir kokybiškais akiniais nuo saulės, bet ir laikrodžiais, kvepalais bei papuošalais. Kvepalai „Police“ skirti ieškantiems naujų horizontų, naujų potyrių ir naujų nuotykių.

Police Original Eau de Toilette

Police Originale – tai kvapas, kuris įkvepia išsilaisvinti, judėti pirmyn ir pakeisti savo gyvenimą. Sukurtas stipriam vyrui, kuris dievina naujus potyrius ir naujus nuotykius. Šiuolaikiškas ir stiprus Police Originale aromatas dėka sudedamųjų dalių virsta nepaprastai įdomiu ir hipnotizuojančiu.

Sudedamosios dalys

Bergamotės, greipfrutai, kadagiai, levandos, rozmarinai, pipirmėtės, jazminai, snapučiai, našlaitės, kvapieji šalavijai, santalai, kedras, samanos, muskusas, tongapupės.

Kvapas

Stiprus, paveikus, šiuolaikiškas.

Straipsniai.lt

Griežtai draudžiama Straipsniai.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo. Cituojant būtina aiški nuoroda į Straipsniai.lt kaip informacijos šaltinį.

               

Komentuoti

Lankomumo reitingas

Diskusijos - aptarti forume

Versija spausdinimui - versija spausdinimui

Atgal













































































































































































Atsitiktinės gairės:    Elektronika (8)    Kultūra (749)    Programavimas (20)    Jurga Ivanauskaitė (17)    Imtynės (29)    Vytautas Bogušis (12)    Toyota (2)    Kelionių pasiūlymai (7)    Avalynė (7)    Stilius (86)    Teisėtvarka (24)    Optinis ryšys (12)    Artūras Zuokas (41)    Mokykla be narkotikų (20)    P2P tinklai (2)    Gender Loops (6)    Šunų veislės (52)    Shotokan (11)    Psichiatrija (64)    Klonavimas (10)    Akvariumai (58)    Vilniaus bendruomenės (4)    Interneto dizainas (5)    Gyvenimo džiaugsmas (2)    NSO (33)    Atviras kodas (23)    Astronomija (46)    Pagalba ir prevencija (124)    Bučiniai (31)    Brendis (6)    Švedija (9)    Šachmatai (11)    Miniatiūros (7)    Turizmas (151)    Aerobika (3)    Kvepalai (10)    Seimo Pirmininkas (2)    Sveikinimai Naujųjų metų proga (5)    Mokslininkai (2)    Kazimiera Prunskienė (13)    Šv. Valentino diena (11)    Mistika (446)    Pankai (6)    Klaviatūros (11)    Antanas Terleckas (2)    Sodininkystė (22)    Miestų bendruomenės (7)    Draudimas (7)    Gimimo diena (3)    Maxima (10)
1. Pietų Korėjos valdžia uždraudė nepilnamečiams žaisti kompiuterinius žaidimus naktimis
2. Internetiniame žaidime vaikams – seksualūs apatiniai ir „egzotiško“ įvaikio pirkimas
3. „Windows 7“ žaidimų mėgėjams: pliusai ir minusai
4. Kompiuterinių žaidimų entuziastai rinksis Kaune
5. Žaidimui "Žuvies kelionė" - prizas už netradicines viešųjų ryšių priemones
6. Baltijos šalių kompiuterinių žaidimų asai iš WCG finalo medalių neparsiveža
7. Nusipirkau pasaulį
8. Kaip apsaugoti savo akis žaidžiant kompiuteriu?
9. Vivisektorius. Žvėris viduje
10. Oddworld Inhabitants keičia profilį
   
 
     
Prisijunk prie gerbėjų rato Google Plus! Mūsų jau 500. Skelbk informaciją, dalinkis naujienomis. Būk matomas!