LT   EN   RU  
2024 m. kovo 19 d., antradienis Straipsniai.lt - Teminis naujienų ir straipsnių katalogas
  Vyriški kvepalai
  Technologijos > Kompiuterinės technologijos > Kompiuteriniai žaidimai
Lankomumo reitingas Publikuota: 2009-06-15
Vyriškų kvepalų pirkimo gidas (45 dalis) Thierry Mugler

Thierry Mugler

Thierry Mugler‘is tikriausiai vienintelis dizaineris, teigiantis, kad jam nereikia įkvėpimo šaltinio, nes „Intelektas – pagrindinis išraiškos tarnas“. Thierry Mugler‘is gimė 1948 m. Pracūzijoje. Dizainerio profesijos pasirinkimą įtakojo tai, kad nuo vaikystės Thierry Mugler‘is šoko baletą, o sulaukęs devyniolikos metų ėmė mokytis dekoratyvinių menų mokykloje, kurioje daugiau sužinojo apie dizainą. Vėliau Thierry Mugler‘io karjera klostėsi, kaip ir daugelio žymių dizainerių. 1968 m. jis pradėjo dirbti didelėje parduotuvėje „Gudule“ (Paryžiuje) ir tuo pat metu žinių sėmėsi iš žinomų Paryžiaus, Milano ir Londono dizainerių. Thierry Mugler‘is daug keliavo, bet 1971 m. sugrįžo į Paryžių pasiryžęs pristatyti savo pirmąją kolekciją pavadinimu „Café de Paris“. Žymius kvepalus „Angel“, kurie iki šių dienų pripažįstami pasaulinės parfumerijos klasika, Thierry Mugler‘is sukūrė 1992 m. Kvepalų „Angel“ neįmanoma supainioti su jokiais kitais kvepalais ir netgi, daugelio manymu, jie turi nepaprastų ir mistiškų galių. Dizaineriui Thierry Mugler šis parfumerijos šedevras tapo tarsi jo filosofijos išraiška. Thierry Mugler kvepalus „Angel“ lydėjo nepaprasta sėkmė ir dizaineris ilgą laiko tarpą nekūrė naujų kvapų, o tik pristatydavo naujas garsiųjų kvepalų „Angel“ interpretacijas. Tik 2005 m. buvo išleistas naujas kvapas „Alien“, kurio pavadinimas taip pat atspindini dizainerio Thierry Mugler filosofiją – „kitas“, „svetimšalis“, „kitoks“ - dizaineris, pralenkiantis, paneigiantis, ir tuo pačiu atspindintis šiuolaikinę madą.

Thierry Mugler B-Men Eau de Toilette

Kvapas B-Men tarsi naujas Thierry Mugler sukurtas komiksų superherojus. „Iš tiesų komiksai mane visada žavėjo ypatinga galimybe persikelti į neegzistuojantį, sukurtą pasaulį", - teigia Thierry Mugler. Komiksų estetikos pagrindu buvo sukurta ir Thierry Mugler kvapo B-Men reklamos kampanija. Kvapas B-Men skirtas šių laikų herojui, stipriam, drąsiam, siekiančiam užsibrėžto tikslo, bet tuo pat metu jausmingam bei seksualiam vyrui.

Sudedamosios dalys

Prieskoniai, oda, pačiuliai, muskusas, našlaitės, vanilė, kvapieji auksabarzdžiai, tikrasis žvaigždanyžis, kedras, saldymedis.

Kvapas

Tinka kvėpintis tiek dieną, tiek vakare, romantiškas.

Straipsniai.lt

Griežtai draudžiama Straipsniai.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo. Cituojant būtina aiški nuoroda į Straipsniai.lt kaip informacijos šaltinį.

               

Komentuoti

Lankomumo reitingas

Diskusijos - aptarti forume

Versija spausdinimui - versija spausdinimui

Atgal













































































































































































Atsitiktinės gairės:    Vitaminai (2)    Atsiprašymas (3)    Buto remontas (3)    Partizanai (12)    Švedija (9)    Kompiuterinis saugumas (43)    Kazino (10)    Tamplieriai (7)    Rašytojai (11)    Kulinarija (181)    Savivaldybių rinkimai (9)    Kompiuteriniai žaidimai (270)    Linux/Unix (34)    Dektinė (2)    Vartotojai (29)    Picerijos (4)    Egzorcizmas (11)    Vynas (16)    Sekimas ir privatumas (12)    P2P tinklai (2)    Prekės ir paslaugos buičiai (2)    Astrologija (27)    Lietuvių fantastika (11)    Opijatai (13)    Teisėtvarka (24)    Sportas (180)    Reinkarnacija (6)    TELE-2 (7)    Lengvosios muzikos grupės (27)    Užsienyje (2)    Kreditai (2)    Zodiako ženklai (88)    Šventieji (10)    Seimo rinkimai (4)    Narkotikai (97)    Panayiotis Zavosas (2)    Ištikimybė (4)    Radvilos (32)    Romas (3)    Kabala (6)    Drakonai (36)    Draudimas (7)    Firmos (12)    Rinkimai (23)    MTV (5)    Liemenėlės (3)    Dieta (33)    Filosofija (326)    Lotynų kalba (11)    Burtai (8)
1. Pietų Korėjos valdžia uždraudė nepilnamečiams žaisti kompiuterinius žaidimus naktimis
2. Internetiniame žaidime vaikams – seksualūs apatiniai ir „egzotiško“ įvaikio pirkimas
3. „Windows 7“ žaidimų mėgėjams: pliusai ir minusai
4. Kompiuterinių žaidimų entuziastai rinksis Kaune
5. Žaidimui "Žuvies kelionė" - prizas už netradicines viešųjų ryšių priemones
6. Baltijos šalių kompiuterinių žaidimų asai iš WCG finalo medalių neparsiveža
7. Nusipirkau pasaulį
8. Kaip apsaugoti savo akis žaidžiant kompiuteriu?
9. Vivisektorius. Žvėris viduje
10. Oddworld Inhabitants keičia profilį
   
 
     
Prisijunk prie gerbėjų rato Google Plus! Mūsų jau 500. Skelbk informaciją, dalinkis naujienomis. Būk matomas!