LT   EN   RU  
2024 m. kovo 29 d., penktadienis Straipsniai.lt - Teminis naujienų ir straipsnių katalogas
  Vyriški kvepalai
  Technologijos > Kompiuterinės technologijos > Kompiuteriniai žaidimai
Lankomumo reitingas Publikuota: 2009-06-15
Vyriškų kvepalų pirkimo gidas (46 dalis) Trussardi

Trussardi

Galima teigti, kad mados namų Trussardi istorija prasidėjo dar 1910 m., kai Dante Trussardi įkūrė įmonę, o jo gaminamos pirštinės dėl kokybiškai išdirbtos odos labai greitai tapo populiarios visame pasaulyje. Nuo 1970 m. po dėdės ir tėvo mirties kompanijai „Trussardi“ pradėjo vadovauti Nikola Trussardi, universitete studijavęs ekonomiką. Būtent jis nusprendė plėsti kompaniją ir neatsilikti nuo konkurentų. Nikola Trussardi įsigijo odos išdirbimo gamyklą ir ėmė studijuoti naujausius odos išdirbimo būdus. Nuo 1973 m. kompanija „Trussardi“ pristatė naują kolekciją dirbinių iš odos, pažymėtą prekės ženklu „Trussardi“. Kompanijos simboliu buvo pasirinktas kurtų veislės šuo, kuris tarsi simbolizuoja dinamiškumą. Lotyniškas posakis „Nešuosi viską, kas mano“ puikiai tiko kompanijos „Trussardi“ sukurtoms daugiafunkcinėms rankinėms apibūdinti, nes jose greta asmeninių daiktų užteko vietos telefonui, dokumentams ir kompiuteriui. Greita sėkmė pirmosios kolekcijos Nikola Trussardi paskatino išplėsti gaminių asortimentą. Taip pasirodė kompanijos „Trussardi“ gaminami skėčiai, diržai, batai ir net drabužiai. 1983 m. pirmą kartą kompanija „Trussardi“ pristatė moteriškų drabužių kolekcijas. 1986 m. išleidžiama linija „Trussardi Action“, 1988 m. – „Trussardi Jeans“, o 1989 m. – „Trussardi Sport“. Pirmieji kompanijos „Trussardi“ kvepalai pasirodė 1990 m. Staigi ir tragiška Nicola Trussardi mirtis sukrėtė ne tik mados, bet ir kultūros pasaulį, nes ši asmenybė pasauliui įrodė, kad beveik visada komercinė mada ir dvasinė kultūra gali būti kaip vienas riešutas. Po Nikola Trussardi žūties autokatastrofoje 1999 m. mados imperijos vairą perėmė Beatrice ir Francesco Trussardi, kurie nesulaukę nė trisdešimties, per vieną naktį tapo suaugę. Jų rankose atsidūrė ne tik pusės milijardo dolerių apyvartos kapitalas, bet ir idėjų bankas, kuriam puikiai vadovavo jų tėvas Nicola Trussardi.

Trussardi Jeans Eau de Toilette

Aštrūs kampai, plačios linijos, oranžinės spalvos dygsniai... Kvepalų Trussardi Jeans buteliukas primena klasikinę džinsų kišenę. Lengvas, kupinas energijos, stiprus ir elegantiškas – toks yra Trussardi Jeans aromatas.

Sudedamosios dalys

Rozmarinai, ličiai, juodieji serbentai, kedras, muskusas, kvapieji auksabarzdžiai, juodųjų pipirų lapai, ambra, citrusų ir gėlių natos.

Kvapas

Tinka kvėpintis tiek dieną, tiek vakare.

Straipsniai.lt

Griežtai draudžiama Straipsniai.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo. Cituojant būtina aiški nuoroda į Straipsniai.lt kaip informacijos šaltinį.

               

Komentuoti

Lankomumo reitingas

Diskusijos - aptarti forume

Versija spausdinimui - versija spausdinimui

Atgal













































































































































































Atsitiktinės gairės:    Delfinologija (4)    Logistika (12)    Metalinės muzikos grupės (8)    Arūnas Valinskas (4)    Akvariumai (58)    Linux/Unix (34)    Žydai (32)    Kompiuteriai (148)    Ožiaragis (7)    Vaistai (15)    Kompiuteriniai žaidimai (270)    Toyota (2)    Domenai (11)    Bendravimas (743)    Parapsichologija (22)    Žemgrobiai (6)    Šventieji (10)    Katės (33)    Kriptografija (3)    Fantastika (21)    Sektos žudikės (6)    Gyvūnai (174)    Menas būti kartu (2)    Mokslininkai (2)    Atleidimas (4)    Šv. Valentino diena (11)    Interneto dienoraščiai (2)    Renginiai (31)    Istorija (154)    Literatūra (239)    Sąmokslo teorija (19)    Velniai (9)    Soliariumai (5)    Poltergeistai (2)    Fajetai (2)    Tadas Blinda (10)    Amerikos lietuviai (7)    Joninės (6)    Seimo rinkimai (4)    Striptizas (8)    Astrologija (27)    Pankiškos muzikos grupės (15)    Egiptas (24)    Technologijos (1819)    Liberalai demokratai (3)    Vėlinės (5)    Prevencija (14)    Burtai (8)    Kovo 8 (3)    Windows (7)
1. Pietų Korėjos valdžia uždraudė nepilnamečiams žaisti kompiuterinius žaidimus naktimis
2. Internetiniame žaidime vaikams – seksualūs apatiniai ir „egzotiško“ įvaikio pirkimas
3. „Windows 7“ žaidimų mėgėjams: pliusai ir minusai
4. Kompiuterinių žaidimų entuziastai rinksis Kaune
5. Žaidimui "Žuvies kelionė" - prizas už netradicines viešųjų ryšių priemones
6. Baltijos šalių kompiuterinių žaidimų asai iš WCG finalo medalių neparsiveža
7. Nusipirkau pasaulį
8. Kaip apsaugoti savo akis žaidžiant kompiuteriu?
9. Vivisektorius. Žvėris viduje
10. Oddworld Inhabitants keičia profilį
   
 
     
Prisijunk prie gerbėjų rato Google Plus! Mūsų jau 500. Skelbk informaciją, dalinkis naujienomis. Būk matomas!