LT   EN   RU  
2024 m. kovo 19 d., antradienis Straipsniai.lt - Teminis naujienų ir straipsnių katalogas
  Vyriški kvepalai
  Technologijos > Kompiuterinės technologijos > Kompiuteriniai žaidimai
Lankomumo reitingas Publikuota: 2009-06-15
Vyriškų kvepalų pirkimo gidas (47 dalis) Usher

Usher

Usher Raymond gimė 1978 m. Tenesyje. Dainuoti pradėjo dar vaikystėje bažnytiniame chore. Usher pirmoji sėkmė aplankė, kai jam buvo 14 metų. Usher talentą pastebėjo kompanijos „La Face Records“ atstovai ir pasiūlė jam pasirašyti kontraktą. Debiutinis Usher albumas pasirodė 1994 m. Daina pavadinimu „Think Of You“ sulaukė didžiausio gerbėjų dėmesio ir netrukus tapo hitu. Antrasis albumas pavadinimu „My Way“ pasaulį išvydo 1997 m. ir sulaukė pripažinimo. Nuo to momento, kai radijo stotys ėmė groti Usher singlą „You Make Me Wanna“, tapo aišku, kad sužibo nauja amerikietiško R&B žvaigždė. Usher balsas skambėjo „Coca Cola“ reklamoje bei filmo „Jason's Lyric“ garso takelyje, kuriam, pasivadinęs Black Men United, atliko dainą „U Will Know“. 2004 m. pradžioje pasaulį išvydo singlas „Yeah“ - bendras darbas Usher, Lil Jon ir Ludacris, kurį drąsiai galima pavadinti viena iš geriausių 2004 m. dainų. Pirmieji Usher kvepalai buvo pristatyti 2007 m. Moterims skirti kvepalai sukurti vyro, kuris žino, kaip elgtis su moterimis ir koks kvapas yra seksualus. „Usher for Women“ sudėtyje yra raudonųjų serbentų, rožinių frezijų, obuolių su egzotiška frangipani gėle, abrikoso nektaro, jazmino žiedų ir aistringo rožių aromato. Usheris taip pat sukūrė derantį kvapą vyrams. Jei norite, kad jūsų ir jūsų antrosios pusės kvepalai derėtų – pasitikėkite Usheriu. Artimiausiu metu Usher žada savo gerbėjus pradžiuginti naujais kvepalais – „UR for Men“ ir „UR for Women“. „Aš noriu, kad, šie kvepalai atspindėtų mano asmenybę, koks aš esu ir kokiu tapau, kaip ir mano paskutinis muzikinis albumas“, - sako Usher. „Nuo to momento, kai buvo pristatyti mano pirmieji kvepalai „Usher He“ ir Usher She“, aš pasikeičiau ir noriu savo gerbėjus pradžiuginti kažkuo ypatingu“, - teigia Usher.

Usher Eau de Toilette

Tai pirmasis vyrams skirtas amerikiečių žvaigždės Usher kvapas. Skirtas stilingam, šiuolaikiškam, bet kartu ir klasiką mėgstančiam vyrui, kaip ir pats Usher. „Usher for Men" puikiai tiks tiek vyrui vilkinčiam smokingą, tiek ir madingą odinį švarką. Usheris taip pat sukūrė derantį kvapą moterims. Jei norite, kad jūsų ir jūsų antrosios pusės kvepalai derėtų – pasitikėkite Usheriu.

Sudedamosios dalys

Verbena, ananasai, melionai, levandos, baltieji pipirai, žibuoklių lapai, kvapieji auksabarzdžiai, ambra, santalai, muskusas, gyvamedis.

Kvapas

Gaivus, savitas, žadinantis jausmus.

Straipsniai.lt

Griežtai draudžiama Straipsniai.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo. Cituojant būtina aiški nuoroda į Straipsniai.lt kaip informacijos šaltinį.

               

Komentuoti

Lankomumo reitingas

Diskusijos - aptarti forume

Versija spausdinimui - versija spausdinimui

Atgal













































































































































































Atsitiktinės gairės:    Interneto dizainas (5)    Tadas Blinda (10)    Dieta (33)    Interjero dizainas (13)    Seimo rinkimai (4)    Bibilija (10)    Psichiatrija (64)    Grybai (3)    Geležinkeliai (4)    IT parodos (10)    Aikido (14)    Fajetai (2)    Amfetaminas (2)    Renginiai (31)    Šamanai (7)    Motociklai (12)    NSO (33)    Kompiuterinis saugumas (43)    Filosofija (326)    Teatrai (21)    Prancūzų buldogas (2)    Vadovavimas (185)    Interneto tinklai (4)    Prokuratūra (4)    Advokatai (10)    Krišnaizmas (3)    Bankrotas (2)    Gatvės šokiai (5)    Vandens slidės (2)    Žydai (32)    Pedagogika (21)    Augalai (8)    Atmintis (4)    Literatūra (239)    Metalinės muzikos grupės (8)    Mada (4)    Budizmas (73)    Wing Tsun (14)    Vytautas Landsbergis (6)    Raganos (12)    Restoranai (5)    Politika (363)    Erotiniai šokiai (23)    Archeologija (42)    Paukščių gripas (21)    Skundai (22)    Mazda (2)    Politikai (183)    Antanas Terleckas (2)    Fotografija (17)
1. Pietų Korėjos valdžia uždraudė nepilnamečiams žaisti kompiuterinius žaidimus naktimis
2. Internetiniame žaidime vaikams – seksualūs apatiniai ir „egzotiško“ įvaikio pirkimas
3. „Windows 7“ žaidimų mėgėjams: pliusai ir minusai
4. Kompiuterinių žaidimų entuziastai rinksis Kaune
5. Žaidimui "Žuvies kelionė" - prizas už netradicines viešųjų ryšių priemones
6. Baltijos šalių kompiuterinių žaidimų asai iš WCG finalo medalių neparsiveža
7. Nusipirkau pasaulį
8. Kaip apsaugoti savo akis žaidžiant kompiuteriu?
9. Vivisektorius. Žvėris viduje
10. Oddworld Inhabitants keičia profilį
   
 
     
Prisijunk prie gerbėjų rato Google Plus! Mūsų jau 500. Skelbk informaciją, dalinkis naujienomis. Būk matomas!