LT   EN   RU  
2024 m. kovo 19 d., antradienis Straipsniai.lt - Teminis naujienų ir straipsnių katalogas
  Vyriški kvepalai
  Technologijos > Kompiuterinės technologijos > Kompiuteriniai žaidimai
Lankomumo reitingas Publikuota: 2009-06-15
Vyriškų kvepalų pirkimo gidas (50 dalis) Viktor & Rolf

Viktor & Rolf

Olandų dizainerių duetas VIKTOR & ROLF (Victoras Horstingas ir Rolfas Snoerenas) priskiriamas išradingiausiems jaunimo mados pranašams pasaulyje. Abu 37 metų dizaineriai visada stengiasi išlaikyti vienodą įvaizdį - taip pat kerpasi plaukus, dėvi to paties stiliaus drabužius ir akinius. Viktor & Rolf moto - vengti tipiškų vyriškumo standartų. Dizainerių nuomone, vyras nebūtinai turi būti atletiškas ir atrodyti kaip karjeros laiptais sėkmingai kopiantis vadybininkas. Svarbiausia - vidinės vertybės, švelnumas ir paslaptingumas. "Mūsų mada grindžiama džentelmeno sąvoka", - teigia Rolfas. Viktor & Rolf dueto nuomone, šiuolaikinė mada nėra diktatas, tik laisvė: minčių ir saviraiškos. Visiškai nekreipiame dėmesio į tendencijas - tai mūsų nedomina. Mėginame kurti amžinąją madą.

Viktor & Rolf Antidote EDT

Pirmieji mados namų VIKTOR & ROLF sukurti vyriški kvepalai Antidote – tai magiškas eliksyras, paverčiantis neigiamus dalykus teigiamais, atnešantis džiaugsmą, meilę ir sėkmę. Tarsi į smokingo atlapą įsegta reta gėlė Antidote išreiškia klasikinę vyrų eleganciją ir rafinuotumą.

Antidote pelnė prestižinį kvepalų pasaulio Oskarui prilygstantį FiFi apdovanojimą – metų vyriškų kvepalų vardą, taip pat buvo apdovanoti už geriausią vyriškų kvepalų pakuotę.

Sudedamosios dalys

Mėtų lapeliai, italinės bergamotės, juodieji pipirai, cinamonas, santalai, juodmedis, pačiuliai.

Kvapas

Sodrus, rytietiškas, rafinuotas.

Straipsniai.lt

Griežtai draudžiama Straipsniai.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo. Cituojant būtina aiški nuoroda į Straipsniai.lt kaip informacijos šaltinį.

               

Komentuoti

Lankomumo reitingas

Diskusijos - aptarti forume

Versija spausdinimui - versija spausdinimui

Atgal













































































































































































Atsitiktinės gairės:    Škotų aviganis (3)    Dieta (33)    Logistika (12)    Tėvynės sąjunga (4)    Romas Kalanta (4)    Filologija (2)    Kačių veislės (25)    Rašytojai (11)    Laikrodžiai (3)    Lobių ieškotojai (3)    Neištikimybė (2)    Darbdaviai (10)    Kvepalai (10)    Leo LT (12)    Istorija (154)    Prekės ir paslaugos buičiai (2)    Viešieji ryšiai (20)    Joninės (6)    Nealkoholiniai gėrimai (12)    IT parodos (10)    Susitaikymas (9)    Konditerija (10)    Vaiko sveikata (8)    Vaistai (15)    Ekologiški produktai (2)    Shidokan (3)    Elektronika (8)    Gintaras Beresnevičius (26)    Barai (7)    Mama ir vaikas (48)    Kelionių organizatoriai (6)    Vaizdo sistemos (34)    Šokoladas (10)    Linux/Unix (34)    Mityba (43)    Psichiatrija (64)    Dvyniai (9)    Grybai (3)    Interneto dienoraščiai (2)    Liūtas (7)    Avalynė (7)    E - komercija (87)    LNK (2)    Hip hop dance (4)    Biologija (222)    Geležinkeliai (4)    Jautis (2)    Technologijos (1819)    Literatūra (239)    Katarai (2)
1. Pietų Korėjos valdžia uždraudė nepilnamečiams žaisti kompiuterinius žaidimus naktimis
2. Internetiniame žaidime vaikams – seksualūs apatiniai ir „egzotiško“ įvaikio pirkimas
3. „Windows 7“ žaidimų mėgėjams: pliusai ir minusai
4. Kompiuterinių žaidimų entuziastai rinksis Kaune
5. Žaidimui "Žuvies kelionė" - prizas už netradicines viešųjų ryšių priemones
6. Baltijos šalių kompiuterinių žaidimų asai iš WCG finalo medalių neparsiveža
7. Nusipirkau pasaulį
8. Kaip apsaugoti savo akis žaidžiant kompiuteriu?
9. Vivisektorius. Žvėris viduje
10. Oddworld Inhabitants keičia profilį
   
 
     
Prisijunk prie gerbėjų rato Google Plus! Mūsų jau 500. Skelbk informaciją, dalinkis naujienomis. Būk matomas!