LT   EN   RU  
2024 m. kovo 19 d., antradienis Straipsniai.lt - Teminis naujienų ir straipsnių katalogas
  Vyriški kvepalai
  Technologijos > Kompiuterinės technologijos > Kompiuteriniai žaidimai
Lankomumo reitingas Publikuota: 2009-06-15
Vyriškų kvepalų pirkimo gidas (52 dalis) Yves Saint Lauren

Yves Saint Laurent

Yves Henri Donat Mathieu Saint Laurent – tai nepaprastas dizaineris, o genijus turintis elegantišką širdį. Jis gimė 1936 m. rugpjūčio 1 d. Orane, prancūziškajame Alžyre, aristokratiškos kilmės, vietinės gražuolės ir prancūzo, kino teatrų savininko, šeimoje. Yves Saint Laurent šuolis į mados pasaulį buvo nįtikėtinai greitas. Dar būdamas septyniolikos prestižiniame madų konkurse laimėjo pirmąjį savo prizą už juodos kokteilių suknelės modelį. Tuomet jį ir pastebėjo "Vogue" leidėjas Michelis de Brunhoffas, kuris pristatė jaunuolį Chrisitianui Diorui (Chrisitian Dior). Nuo 1955 m. Yves Saint Laurent tampa Christian Dior padėjėju, o po Ch. Dioro mirties 1957 m. jis paskiriamas kompanijos „Dior“ meno direktoriumi. 1958 m. parodęs savo pirmąją kolekciją, Yves Saint Laurent sulaukė didelio pasisekimo. Pierre’u Bergč Yves’o draugas pasiūlė dizaineriui kurti kolekcijas, pažymėtas prekės ženklu YSL, ir atidaryti taip pavadintus mados namus. Būtent savo draugo paskatintas 1961 m. kartu su juo atidaro "Yves Saint Laurent" mados namus. Yves Saint Laurent labai gerbė savo profesiją, savo karjerą vertino kaip kovą už eleganciją. Per savo veiklos metus mados pasaulio legenda tapęs dizaineris sukūrė daugiau kaip 4 tūkst. modelių, o 1964 m. pasirodo ir pirmieji kvepalai YSL. Sakoma, kad moterys turi būti dėkingos Coco Chanel už laisvę, o Yves Saint Laurent – už stiprybę. Nuo 1970 m. dizaineris pradėjo kurti madingus kasdienius drabužius ("pret-a-porte"), tapo mados karaliumi, draugavo su viso pasaulio įžymybėmis. Nepaisant to, dizaineris nuolat kartojo, kad gražiausias moters drabužis yra vyro, kuris ją apkabina, rankos. 2002 m. sausį Yves Saint Laurent paskelbė apie savo pasitraukimą iš mados pasaulio, buvo parodyti paskutiniai dizainerio modeliai.

Yves Saint Laurent Opium Eau de Toilette

Išskirtinis kvapas Opium skirtas romantiškiems, bet kartu ir dalykiškiems vyrams. Tai nepaprastas kvapas, sukeliantis emocijų audrą ir apimantis daug kraštutinumų: jis stiprus ir švelnus, gaivus ir šiltas. Kvapas Opium atspindi Rytų dvasią, jėgą ir paslaptingumą. Žavi savo sudedamųjų dalių deriniu.

Sudedamosios dalys

Levandos, kedras, vanilė, imbierai, mandarinai, ambra, pačiuliai, juodieji serbentai, pipirai, palergonijos, kvapioji kananga, anyžiai, balzaminis taukminas.

Kvapas

Ryškus, rytietiškas, vyriškas.

Yves Saint Laurent L'Homme Eau de Toilette

2006 m. pristatyti L'Homme apgaubia įspūdingu sodriu kvapu, supintu iš žavaus geismą žadinančio ir ilgai išliekančio medienos dvelksmo bei rafinuotumo suteikiančio žibuoklių lapų ir bazilikų žiedų aromato. Pipirai, ambra ir muskusas L'Homme kvapui suteikia „aštrumo".

Sudedamosios dalys

Citrusai, imbierai, žibuoklių lapai, bazilikų žiedai, pipirai, ambra, muskusas, mediena, kvapieji auksabarzdžiai, tongapupės.

Kvapas

Įspūdingas, sodrus, vyriškas.

Yves Saint Laurent Jazz Eau de Toilette

Kvepalus Jazz mados namai YVES SAINT LAURENT pristatė 1988 m., ir jie vis dar labai populiarūs. Juos perka daugybė vyrų, ir jie tapo labiausiai per Kalėdas perkamais kvepalais. Jazz kvapas gaivus ir lengvas, todėl tinka kvėpintis tiek dieną, tiek vakare – tai išties universalūs kvepalai.

Sudedamosios dalys

Levandos, ambra, kalendros, rožės, jazminai, snapučiai, sodinės briedragės.

Kvapas

Gaivus, lengvas, universalus.

Yves Saint Laurent Kouros Eau de Toilette

Kouros reiškia senovės Graikijos statulą, simbolizuojančią jaunuolį. Tai simbolis tobulybės, jėgos, kūno ir sielos grožio. Toks yra „Kouros" vyras. 1981 m. sukurtas kvapas Kouros yra tiesiog nepamirštamas ir nepakeičiamas. Kouros - tai tarsi vyriškumo triumfas, stiprus ir ryškus aromatas, skirtas šiuolaikiškam širdžių užkariautojui.

Sudedamosios dalys

Kalendros, bergamotės,cinamonas, palergonijos, gvazdikai, jazminai, kvapieji auksbarzdžiai, mediena, ąžuolo samanos, šalavijai, smilkalai, prieskoniai, lauras, kiečiai, pačiuliai, ambra, muskusas.

Kvapas

Tinka kvėpintis tiek dieną, tiek vakare, vyriškas.

Straipsniai.lt

Griežtai draudžiama Straipsniai.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo. Cituojant būtina aiški nuoroda į Straipsniai.lt kaip informacijos šaltinį.

               

Komentuoti

Lankomumo reitingas

Diskusijos - aptarti forume

Versija spausdinimui - versija spausdinimui

Atgal













































































































































































Atsitiktinės gairės:    Technologijos (1819)    Viešieji ryšiai (20)    Politika (363)    Apskaita (15)    Komunikacija (166)    Teisėtvarka (24)    Stilius (86)    Biologija (222)    Erotika (8)    Dektinė (2)    Samsung (3)    Mokslai (1219)    Svarstyklės (7)    Linux/Unix (34)    Lietuvoje (16)    Monitoriai (11)    Vaizdo sistemos (34)    Katės (33)    AMD (3)    Savivaldybių rinkimai 2007 (9)    Mityba (43)    EBSW (40)    Fizika (11)    Ožiaragis (7)    Ekologija (15)    Siemens (6)    IT parodos (10)    Rinkimai (23)    Burtai (8)    Chiromantija (3)    Žala sveikatai (16)    Dvyniai (9)    Prezidento rinkimai 2009 (12)    Šunys (67)    Advokatai (10)    Kinas (193)    Vabzdžiai (5)    Egiptas (24)    Liberalų sąjūdis (5)    Religija ir tikėjimai (315)    Skaneriai (5)    Melagių diena (3)    Muzika (196)    Naršyklės (7)    Astrologija (27)    Intel (6)    Šachmatai (11)    Kazino (10)    Kalbos kultūra (39)    Civilinė sauga (7)
1. Pietų Korėjos valdžia uždraudė nepilnamečiams žaisti kompiuterinius žaidimus naktimis
2. Internetiniame žaidime vaikams – seksualūs apatiniai ir „egzotiško“ įvaikio pirkimas
3. „Windows 7“ žaidimų mėgėjams: pliusai ir minusai
4. Kompiuterinių žaidimų entuziastai rinksis Kaune
5. Žaidimui "Žuvies kelionė" - prizas už netradicines viešųjų ryšių priemones
6. Baltijos šalių kompiuterinių žaidimų asai iš WCG finalo medalių neparsiveža
7. Nusipirkau pasaulį
8. Kaip apsaugoti savo akis žaidžiant kompiuteriu?
9. Vivisektorius. Žvėris viduje
10. Oddworld Inhabitants keičia profilį
   
 
     
Prisijunk prie gerbėjų rato Google Plus! Mūsų jau 500. Skelbk informaciją, dalinkis naujienomis. Būk matomas!